Esnaf, sokağa çıkıp denetim yapan valinin ateşini ölçtü!

GÜNDEM 23.09.2020 - 16:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1845+ kez okundu.
 

Esnaf, sokağa çıkıp denetim yapan valinin ateşini ölçtü!

Adana Valisi Süleyman Elban’ın koronavirüs denetimlerinde ateşini ölçtü, kolonya ikram ettiler.  Vali Elban, pandemiyle mücadele çalışmaları kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen denetim çalışmaları için, Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz, Emniyet Müdürü Doğan İnci, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle sokağa çıktı.  Merkez Seyhan ilçesi Tellidere mahallesi Mücahitler caddesinde esnafa uğrayan Vali Elban’a bir işyerine girişi sırasında kadın görevli, ateşini ölçüp kolonya ikram etti. Elban, pandemi kurallarına uyup titizlik gösterenlere teşekkür ederek, vatandaşların da virüsten korunmak için maske takmaları, hijyen kurallarına uymaları ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini istedi. Elban, son dönemde koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetimleri artırdıklarını söyledi.

Adana Valisi Süleyman Elban’ın koronavirüs denetimlerinde ateşini ölçtü, kolonya ikram ettiler. 

Vali Elban, pandemiyle mücadele çalışmaları kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen denetim çalışmaları için, Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz, Emniyet Müdürü Doğan İnci, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle sokağa çıktı. 
Merkez Seyhan ilçesi Tellidere mahallesi Mücahitler caddesinde esnafa uğrayan Vali Elban’a bir işyerine girişi sırasında kadın görevli, ateşini ölçüp kolonya ikram etti. Elban, pandemi kurallarına uyup titizlik gösterenlere teşekkür ederek, vatandaşların da virüsten korunmak için maske takmaları, hijyen kurallarına uymaları ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini istedi. Elban, son dönemde koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında denetimleri artırdıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.