EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN KAZANÇ VAKTİ

EKONOMİ 29.08.2018 - 16:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2050+ kez okundu.
 

EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN KAZANÇ VAKTİ

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Çevre ve Şehircilik Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile birlikte ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini açıkladı.
Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, atılan basamakın konut sektöründe ivme yaratacağını belirtti. Tolga Ülkealan, “Banka faiz oranlarını incelediğimizde güncel oranların 2 seviyesinde olduğu görmekteyiz. 500.000 TL kredi çekenler bankaya 10 kredi vadede aylık 11 bin TL ödemesiz kalmaktadır. Bu da vatandaşları banka kredisi ile konut alımından uzaklaştırmaktadır. Geçen senenin konut satışıyla birlikte artış yaşandıracaktır. Başlatılan bu kampanya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da sektörümüze olan güvenini göstermesi içindir. Bu güven ve destek ile inüzüyorum ki konut satış vergileriimiz önceki cihaz geride bırakılır. İnşaatı hızla devam eden Sunsetİncekprojeksiyonu de sunmuş olduğu; % 10 peşinat ile kişilere özel ödeme planları, vade farksız ödeme seçenekleri, ara ödeme kolaylıklarımız ile biz de kampanyaya destek oluyoruz ”dedi.  
Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Çevre ve Şehircilik Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile birlikte ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini açıkladı.

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, atılan basamakın konut sektöründe ivme yaratacağını belirtti. Tolga Ülkealan, “Banka faiz oranlarını incelediğimizde güncel oranların 2 seviyesinde olduğu görmekteyiz. 500.000 TL kredi çekenler bankaya 10 kredi vadede aylık 11 bin TL ödemesiz kalmaktadır. Bu da vatandaşları banka kredisi ile konut alımından uzaklaştırmaktadır. Geçen senenin konut satışıyla birlikte artış yaşandıracaktır.

Başlatılan bu kampanya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da sektörümüze olan güvenini göstermesi içindir. Bu güven ve destek ile inüzüyorum ki konut satış vergileriimiz önceki cihaz geride bırakılır.

İnşaatı hızla devam eden Sunsetİncekprojeksiyonu de sunmuş olduğu; % 10 peşinat ile kişilere özel ödeme planları, vade farksız ödeme seçenekleri, ara ödeme kolaylıklarımız ile biz de kampanyaya destek oluyoruz ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.