FAİZDEN KURTARIN!

EKONOMİ 31.01.2021 - 18:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2433+ kez okundu.
 

FAİZDEN KURTARIN!

Geçen yılın Kasım ayından bugüne 641 bin kişi, bankalara tüketici kredisi ve bireysel kredi kartı borcunu ödeyemedi.
    YANDAŞIN DEĞİL VATANDAŞIN BORCUNU SİLİN CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, “Millet artık borcunu ödeyemez hale geldi. Yapılandırmayla vatandaşı ekstra faiz yükünden kurtarın. Bir kere de yandaşın değil vatandaşın borcunu silin” çağrısı yaptı.   BANKALARLA MÜCADELEDEN YORULDULAR Sümer, pandemi sürecinde kredi kartları ve kredi ödemelerinde yaşanan sıkıntıyı Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Sümer, halkın borcunu ödeyemez hale geldiğine ve bankalarla mücadele etmekten yorulduğuna dikkat çekti.   ACİL YAPILANDIRMA ŞART Sümer, Kasım ayından beri 404 bin 694 kişinin tüketici kredilerini, 366 bin 557 kişinin ise bireysel kredi kartı borcunu ödeyemediğini anımsattı. Sümer, “Borç artık gırtlakta, halkın  nefes alması için acilen kredi ve kredi kartı yapılandırılması şart” ifadelerini kullandı.
Geçen yılın Kasım ayından bugüne 641 bin kişi, bankalara tüketici kredisi ve bireysel kredi kartı borcunu ödeyemedi.

 

 

YANDAŞIN DEĞİL VATANDAŞIN BORCUNU SİLİN

CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, “Millet artık borcunu ödeyemez hale geldi. Yapılandırmayla vatandaşı ekstra faiz yükünden kurtarın. Bir kere de yandaşın değil vatandaşın borcunu silin” çağrısı yaptı.

 

BANKALARLA MÜCADELEDEN YORULDULAR

Sümer, pandemi sürecinde kredi kartları ve kredi ödemelerinde yaşanan sıkıntıyı Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Sümer, halkın borcunu ödeyemez hale geldiğine ve bankalarla mücadele etmekten yorulduğuna dikkat çekti.

 

ACİL YAPILANDIRMA ŞART

Sümer, Kasım ayından beri 404 bin 694 kişinin tüketici kredilerini, 366 bin 557 kişinin ise bireysel kredi kartı borcunu ödeyemediğini anımsattı. Sümer, “Borç artık gırtlakta, halkın  nefes alması için acilen kredi ve kredi kartı yapılandırılması şart” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.