FAKİR’E YOĞUN İLGİ

GÜNDEM 14.09.2019 - 12:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2423+ kez okundu.
 

FAKİR’E YOĞUN İLGİ

  Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü ve yenilikçi markası Fakir Hausgeräte’nin, çay - kahve makineleri Zuchex Fuarı 2019’da büyük ilgi gördü.  Teknolojisiyle adından söz ettiren Fakir Hausgeräte, 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen 30. Uluslararası Zuchex Fuarı’nda çay ve kahve makineleriyle yerini aldı. Bu yıl 30.’su düzenlenen Zuchex Fuarı, bu yıla özel Hall 14’te kurulan “Cooking Theatre” ve “Çay mı, Kahve mi?” alanları ile katılımcı ve ziyaretçilerine çay-kahve keyfi sundu. Fakir Hausgeräte, bu alanda birbirinden leziz ikramlarla misafirlerini ağırladı. Zuchex Fuarı, 15 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.  Kahvede Profesyonelleşen Ürünler Kaave Türk kahvesi makinesi ile sıcak içecek hazırlama ürünleri kategorisine hızlı bir giriş yapan Fakir Hausgeräte, bu yıl Zuchex Fuarı’nda profesyonel kahve makinelerini katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu. Standı ziyaret edenler, Fakir’in yeni profesyonel kahve makineleri Aroma Master, Aroma Solo ve Babila ile Türk kahvesinden dünyanın en ünlü kahvelerine kadar birbirinden leziz kahveleri deneyimleyebildi. Profesyonel seri makineler, HORECA kanalından da yoğun ilgi gördü. Stantta üstün teknolojili kahve makinelerinin yanı sıra Milky Art süt köpürtme makinesi, Aroma Signature gibi kahve öğütme makineleri de yer aldı. Türk Kahvesi Fakir Teknolojisinden Süzülüyor Fakir Hausgeräte’nin, ilk kez Zuchex 2018’de tanıttığı, hem evlere hem de HORECA sektörüne hitap eden Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro, bu yıl yine standın gözdelerinden oldu. Çift hazneli olarak tasarlanan Kaave Dual Pro, tek tuşla 8 fincan kahveyi aynı anda yapabiliyor. Ayrıca kendinden su alma özelliği sayesinde belirtilen fincan kadar suyu haznesinden kendisi alarak pratiklik sağlıyor. Kaave Dual Pro da yine Kaave gibi cezvede pişirme tekniği esas alınarak ve taşmayı önleyen patentli Limunasense teknolojisi ile tasarlandı. Fakir ile Çay Keyfi Fakir Hausgeräte’nin standında kahvenin yanı sıra birbirinden aromalı ve kıvamlı çaylar da ziyaretçilerin damaklarında iz bıraktı. Fakir’in ürün gamında yer alan Temper, Chaizen, Chaila Inox ve Shaye gibi üstün teknolojili çay makineleri stantta yer alıp misafirler tarafından beğenildi.

 

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü ve yenilikçi markası Fakir Hausgeräte’nin, çay - kahve makineleri Zuchex Fuarı 2019’da büyük ilgi gördü. 

Teknolojisiyle adından söz ettiren Fakir Hausgeräte, 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen 30. Uluslararası Zuchex Fuarı’nda çay ve kahve makineleriyle yerini aldı. Bu yıl 30.’su düzenlenen Zuchex Fuarı, bu yıla özel Hall 14’te kurulan “Cooking Theatre” ve “Çay mı, Kahve mi?” alanları ile katılımcı ve ziyaretçilerine çay-kahve keyfi sundu. Fakir Hausgeräte, bu alanda birbirinden leziz ikramlarla misafirlerini ağırladı. Zuchex Fuarı, 15 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. 

Kahvede Profesyonelleşen Ürünler

Kaave Türk kahvesi makinesi ile sıcak içecek hazırlama ürünleri kategorisine hızlı bir giriş yapan Fakir Hausgeräte, bu yıl Zuchex Fuarı’nda profesyonel kahve makinelerini katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu. Standı ziyaret edenler, Fakir’in yeni profesyonel kahve makineleri Aroma Master, Aroma Solo ve Babila ile Türk kahvesinden dünyanın en ünlü kahvelerine kadar birbirinden leziz kahveleri deneyimleyebildi. Profesyonel seri makineler, HORECA kanalından da yoğun ilgi gördü. Stantta üstün teknolojili kahve makinelerinin yanı sıra Milky Art süt köpürtme makinesi, Aroma Signature gibi kahve öğütme makineleri de yer aldı.

Türk Kahvesi Fakir Teknolojisinden Süzülüyor

Fakir Hausgeräte’nin, ilk kez Zuchex 2018’de tanıttığı, hem evlere hem de HORECA sektörüne hitap eden Türk kahvesi makinesi Kaave Dual Pro, bu yıl yine standın gözdelerinden oldu. Çift hazneli olarak tasarlanan Kaave Dual Pro, tek tuşla 8 fincan kahveyi aynı anda yapabiliyor. Ayrıca kendinden su alma özelliği sayesinde belirtilen fincan kadar suyu haznesinden kendisi alarak pratiklik sağlıyor. Kaave Dual Pro da yine Kaave gibi cezvede pişirme tekniği esas alınarak ve taşmayı önleyen patentli Limunasense teknolojisi ile tasarlandı.

Fakir ile Çay Keyfi

Fakir Hausgeräte’nin standında kahvenin yanı sıra birbirinden aromalı ve kıvamlı çaylar da ziyaretçilerin damaklarında iz bıraktı. Fakir’in ürün gamında yer alan Temper, Chaizen, Chaila Inox ve Shaye gibi üstün teknolojili çay makineleri stantta yer alıp misafirler tarafından beğenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.