Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu müjdesi, takımla çalıştı

SPOR 18.10.2019 - 13:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2208+ kez okundu.
 

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu müjdesi, takımla çalıştı

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sabah gerçekleşen idmanda Emre Belözoğlu ve Max Kruse takımla çalıştı. EMRE VE KRUSE TAKIMLA İDMANA ÇIKTI Denizlispor hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye Arnavutluk maçının ardından kaburgasında kırık tespit edilen Emre ve kasığındaki ağrı nedeniyle özel programla çalışan Kruse'den müjdeli haber geldi. Sarı lacivertliler'de sakatlıkları bulunan ve hafta boyu yapılan idmanlarda yer almayan iki futbolcu, bu sabah gerçekleşen antrenmanda takımla çalıştı. Yapılacak idmanla birlikte iki ismin durumu hakkında karar verilmesi bekleniyor. Ayrıca grip olan Harun Tekin'in de antrenmanda yer aldığı öğrenildi.

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sabah gerçekleşen idmanda Emre Belözoğlu ve Max Kruse takımla çalıştı.

EMRE VE KRUSE TAKIMLA İDMANA ÇIKTI

Denizlispor hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye Arnavutluk maçının ardından kaburgasında kırık tespit edilen Emre ve kasığındaki ağrı nedeniyle özel programla çalışan Kruse'den müjdeli haber geldi. Sarı lacivertliler'de sakatlıkları bulunan ve hafta boyu yapılan idmanlarda yer almayan iki futbolcu, bu sabah gerçekleşen antrenmanda takımla çalıştı.

Yapılacak idmanla birlikte iki ismin durumu hakkında karar verilmesi bekleniyor. Ayrıca grip olan Harun Tekin'in de antrenmanda yer aldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.