FİNAL AİLESİ KOMİSYON ÇALIŞMALARINDA

EĞİTİM 21.06.2019 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2608+ kez okundu.
 

FİNAL AİLESİ KOMİSYON ÇALIŞMALARINDA

  Final Eğitim Kurumları’nın başarısında büyük öneme sahip olan “Yayın Hazırlama Komisyonu” Türkiye’nin diğer şehirlerinden gelen Final öğretmenlerinin katılımı ile Özel Adana Final Okulları’nda düzenlendi. Final Eğitim Kurumları’nın her yıl toplanan “Yayın Hazırlama Komisyonu”, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Özel Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Özel Adana Final Okulları yöneticileri, öğretmenleri ve Türkiye genelinde görev yapan Final Eğitim Kurumları öğretmenleriyle, toplamda 223 kişinin katıldığı açılış toplantısıyla başladı. Adana Final Okulları’nda yapılan çalışmada, her yıl okullar kapandıktan sonra bir araya gelen Final Ailesi öğretmenlerinin sistemli bir şekilde çalışması ile hazırlanan soruların seçilip; test, tarama ve deneme sınavlarının hazırlanmasının Final Okulları için öneminden bahseden Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. 39 yıldır eğitim sektöründe olmanın verdiği tecrübe ile değişen sınav ve eğitim sistemine en hızlı uyum sağlayan bir yapıda olmalarını işin mutfağında olmalarına borçlu olduklarından bahseden Ertem, geçmişten bu yana yayın hazırlama komisyonuyla yapılan çalışmaları ve dikkat edilmesi geren hususları aktararak konuşmasını tamamladı. Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Yayın Hazırlama Komisyonu’nun yıllardır süregelen sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu ve bu sistem sayesinde her zaman kendi kendine yeten bir kurum olmayı başardıklarını ifade ederek komisyona katılan ve destek olan herkese teşekkürlerini sundu. Toplantı sonrası başlayan çalışmalar 19 branş, 22 grup olmak üzere 6 günde tamamlandı.  

 

Final Eğitim Kurumları’nın başarısında büyük öneme sahip olan “Yayın Hazırlama Komisyonu” Türkiye’nin diğer şehirlerinden gelen Final öğretmenlerinin katılımı ile Özel Adana Final Okulları’nda düzenlendi.

Final Eğitim Kurumları’nın her yıl toplanan “Yayın Hazırlama Komisyonu”, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Özel Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Özel Adana Final Okulları yöneticileri, öğretmenleri ve Türkiye genelinde görev yapan Final Eğitim Kurumları öğretmenleriyle, toplamda 223 kişinin katıldığı açılış toplantısıyla başladı.

Adana Final Okulları’nda yapılan çalışmada, her yıl okullar kapandıktan sonra bir araya gelen Final Ailesi öğretmenlerinin sistemli bir şekilde çalışması ile hazırlanan soruların seçilip; test, tarama ve deneme sınavlarının hazırlanmasının Final Okulları için öneminden bahseden Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. 39 yıldır eğitim sektöründe olmanın verdiği tecrübe ile değişen sınav ve eğitim sistemine en hızlı uyum sağlayan bir yapıda olmalarını işin mutfağında olmalarına borçlu olduklarından bahseden Ertem, geçmişten bu yana yayın hazırlama komisyonuyla yapılan çalışmaları ve dikkat edilmesi geren hususları aktararak konuşmasını tamamladı.

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Yayın Hazırlama Komisyonu’nun yıllardır süregelen sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu ve bu sistem sayesinde her zaman kendi kendine yeten bir kurum olmayı başardıklarını ifade ederek komisyona katılan ve destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

Toplantı sonrası başlayan çalışmalar 19 branş, 22 grup olmak üzere 6 günde tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.