FİNAL’İN BÜYÜK SINAVI

GÜNDEM 17.02.2020 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1339+ kez okundu.
 

FİNAL’İN BÜYÜK SINAVI

  Final Okulları Düzey Belirleme ve Okula Kabul Sınavı, 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde,  tüm Final Okulları’nda eşzamanlı olarak yoğun bir katılımla düzenlendi. 6 oturum olarak düzenlenen sınava Adana ve çevre illerden 10.000’den fazla öğrenci katıldı. 2 gün süren sınavda başta okul yöneticileri olmak üzere tüm Final Ailesi gelen misafirleri karşıladı. Adana Final Okulları Genel Müdürü Turhan Orhan: “Eğitim konusunda en güvenilir isim olmanın da verdiği sorumluluk ile bu sınavı velilerin de yoğun talebi ile yeniden hayata geçirdik. İlköğretim 4-5-6-7-8. sınıf öğrencileri ile lise 9-10-11. sınıf öğrencilerinin girdiği sınavda katılımın bu kadar yoğun olması beklediğimiz bir durumdu. Bu yüzden bütün hazırlıklar “Final” titizliğinde yapıldı. Binlerce öğrenci ve bir o kadar veliyi ağırladığımız okulumuzda amacımız geleceğimizi şekillendirecek olan başarılı, çalışkan öğrencileri destekleyerek katkıda bulunmaktır. 26 Şubat 2020 Çarşamba günü açıklanacak olan sınav sonucunda, başarıya koşan, başarıyı destekleyen Final Okulları’nı tercih edecek öğrenciler, emin ellerde, güçlü öğretim kadrosuyla en iyi eğitimi alacaklardır. Okulumuza güvenerek büyük teveccüh gösteren tüm velilere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sınavda büyük çaba harcayan başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere tüm öğretmen ve personelime de teşekkürlerimi sunuyorum”, dedi. Çocuklarının heyecanını paylaşan veliler de okul bahçesinde çay ve kahvelerini içip ikramları yiyerek gazetelerini okudu. Sınavdan çıkan her öğrenci teker teker ailesine teslim edildi.  

 

Final Okulları Düzey Belirleme ve Okula Kabul Sınavı, 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde,  tüm Final Okulları’nda eşzamanlı olarak yoğun bir katılımla düzenlendi. 6 oturum olarak düzenlenen sınava Adana ve çevre illerden 10.000’den fazla öğrenci katıldı. 2 gün süren sınavda başta okul yöneticileri olmak üzere tüm Final Ailesi gelen misafirleri karşıladı.

Adana Final Okulları Genel Müdürü Turhan Orhan: “Eğitim konusunda en güvenilir isim olmanın da verdiği sorumluluk ile bu sınavı velilerin de yoğun talebi ile yeniden hayata geçirdik. İlköğretim 4-5-6-7-8. sınıf öğrencileri ile lise 9-10-11. sınıf öğrencilerinin girdiği sınavda katılımın bu kadar yoğun olması beklediğimiz bir durumdu. Bu yüzden bütün hazırlıklar “Final” titizliğinde yapıldı. Binlerce öğrenci ve bir o kadar veliyi ağırladığımız okulumuzda amacımız geleceğimizi şekillendirecek olan başarılı, çalışkan öğrencileri destekleyerek katkıda bulunmaktır. 26 Şubat 2020 Çarşamba günü açıklanacak olan sınav sonucunda, başarıya koşan, başarıyı destekleyen Final Okulları’nı tercih edecek öğrenciler, emin ellerde, güçlü öğretim kadrosuyla en iyi eğitimi alacaklardır. Okulumuza güvenerek büyük teveccüh gösteren tüm velilere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sınavda büyük çaba harcayan başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere tüm öğretmen ve personelime de teşekkürlerimi sunuyorum”, dedi.

Çocuklarının heyecanını paylaşan veliler de okul bahçesinde çay ve kahvelerini içip ikramları yiyerek gazetelerini okudu. Sınavdan çıkan her öğrenci teker teker ailesine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.