FİNAL, YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİ

EĞİTİM 11.09.2018 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2085+ kez okundu.
 

FİNAL, YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİ

Adana Final Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına 10 Eylül Pazartesi günü büyük bir heyecan ile başladı. Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem ile Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan, diğer okul yöneticileri ve öğretmenler, öğrencileri bahçede karşıladı. Büyük bir özenle hazırlanan tören, anasınıfları ve 1. Sınıf öğrencilerinin ellerinde bayraklarla tören alanına geçmesinin ardından, saygı duruşu ve Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde coşkuyla söylenen İstiklal Marşı ile başladı. Robotik ve Kodlama ile Eğitim Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları kurucusu Şevket Ertem      konuşmasında, “ Eğitim ve Öğretim’ de 39’uncu, Adana Final Okulları’ nda ise 9’uncu  yıla  girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 86 kampüs okulu, 150 temel lisesi, bağımsız fen ve anadolu lisesi, ortaokulları ve kurs merkezleri ile Türkiye genelinde 400’ün üzerinde kuruma sahip olan Final’in kurumsallaştığı ve marka değeri aldığı yerdir Adana Final. Bu yüzden Adana, Final Ailesi’nde önemli bir yere sahiptir. Biz bu başarıyı çok çalışarak elde ettik. Bize güvenerek emanet ettiğiniz çocuklarınızı 21’inci yüzyıla hazırlamak için çağımızın eğitim parametreleri ne ise biz de o parametrelere göre öğrencilerimizi eğitip öğreteceğiz. Bu doğrultuda kodlama ve robotik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bunun yanı sıra milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak Cumhuriyet İlkeleri ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ünçağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda eğitim ve öğretimde başarılar elde ederek yolumuza devam edeceğiz”, diyerek sözlerini tamamladı. Adana Final Okulları İlk ve Ortaokul Müdiresi Sibel Yolcu, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Caner Taş’ın konuşmalarının ardından söz alan Genel Müdür M.Turhan Orhan da, “Üniversiteye giriş sınavında Türkiye 3’üncüsü başta olmak üzere, ilk 100’de 7, ilk 1000’de 26 öğrenci ile büyük bir başarıya imza attık. Eğitimde başarı zaten bizim işimiz, biz aynı zamanda dürüst, çalışkan, mutlu, vatanına, milli ve manevi değerlerine bağlıCumhuriyet ilkelerini ışık olarak tutan Atatürkçü nesiller yetiştirmek için çabalıyoruz. Bu çalışmalarımızı 2018-2019 eğitim öğretim yılında da büyük bir özveri ile sürdüreceğimizi belirterek yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Adana Final Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına 10 Eylül Pazartesi günü büyük bir heyecan ile başladı. Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem ile Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan, diğer okul yöneticileri ve öğretmenler, öğrencileri bahçede karşıladı.

Büyük bir özenle hazırlanan tören, anasınıfları ve 1. Sınıf öğrencilerinin ellerinde bayraklarla tören alanına geçmesinin ardından, saygı duruşu ve Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde coşkuyla söylenen İstiklal Marşı ile başladı.

Robotik ve Kodlama ile Eğitim

Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları kurucusu Şevket Ertem      konuşmasında, “ Eğitim ve Öğretim’ de 39’uncu, Adana Final Okulları’ nda ise 9’uncu  yıla  girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 86 kampüs okulu, 150 temel lisesi, bağımsız fen ve anadolu lisesi, ortaokulları ve kurs merkezleri ile Türkiye genelinde 400’ün üzerinde kuruma sahip olan Final’in kurumsallaştığı ve marka değeri aldığı yerdir Adana Final. Bu yüzden Adana, Final Ailesi’nde önemli bir yere sahiptir. Biz bu başarıyı çok çalışarak elde ettik. Bize güvenerek emanet ettiğiniz çocuklarınızı 21’inci yüzyıla hazırlamak için çağımızın eğitim parametreleri ne ise biz de o parametrelere göre öğrencilerimizi eğitip öğreteceğiz. Bu doğrultuda kodlama ve robotik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bunun yanı sıra milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak Cumhuriyet İlkeleri ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ünçağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda eğitim ve öğretimde başarılar elde ederek yolumuza devam edeceğiz”, diyerek sözlerini tamamladı.

Adana Final Okulları İlk ve Ortaokul Müdiresi Sibel Yolcu, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Caner Taş’ın konuşmalarının ardından söz alan Genel Müdür M.Turhan Orhan da, “Üniversiteye giriş sınavında Türkiye 3’üncüsü başta olmak üzere, ilk 100’de 7, ilk 1000’de 26 öğrenci ile büyük bir başarıya imza attık. Eğitimde başarı zaten bizim işimiz, biz aynı zamanda dürüst, çalışkan, mutlu, vatanına, milli ve manevi değerlerine bağlıCumhuriyet ilkelerini ışık olarak tutan Atatürkçü nesiller yetiştirmek için çabalıyoruz. Bu çalışmalarımızı 2018-2019 eğitim öğretim yılında da büyük bir özveri ile sürdüreceğimizi belirterek yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.