FOTOĞRAFÇILARDAN, OKULLARDAKİ KORSANA TEDBİR UYARISI …

SİYASET 05.09.2018 - 15:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1603+ kez okundu.
 

FOTOĞRAFÇILARDAN, OKULLARDAKİ KORSANA TEDBİR UYARISI …

ADAFO BAŞKANI BÜNYAMİN YÜCE, ADANA VALİ YARDIMCISI MUSTAFA YAVUZ'U ZİYARET EDEREK, 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖNCESİ, OKULLARDA KORSAN ÇALIŞAN FOTOĞRAFÇILARA ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ.   ADANA- Adana ESOB'a bağlı Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası (ADAFO) Başkanı Bünyamin Yüce, 2018/2019 Eğitim ve Öğretim Sezonu'nun başlamasına sayılı günler kala Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz'u ziyaret ederek, okullarda korsan çalışan fotoğrafçılara önlem alınmasını talep etti.   Oda Başkanı Bünyamin Yüce, yönetim kurulu üyeleri ve oda genel sekreteri Çiğdem Yağlı ile birlikte ziyaret ettiği, Milli Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, okullarda her yıl yaşanan korsan fotoğrafçı faaliyetlerine karşı tedbir alınmasını, haksız kazancın önüne geçilmesini istedi.    Başkan Yüce, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar nedeniyle küçük esnaf ve sanatkarların sıkıntılarının daha da katlandığına dikkat çekerek, kayıt dışı çalışanlara karşı tedbir alınmasının, hem devletin,hem de odanın yararına olacağını ifade etti.   Vali Yardımcısı Yavuz da, okullarda çalışan korsan fotoğrafçıların tespit edilerek, kayıt altına alınması ve kayıtsız çalışanların men edilmesi konusunda okullara gereken uyarıların yapılarak, küçük esnaf ve sanatkarların korunması konusunda devlet olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti. Vali Yardımcısı Yavuz, korsan fotoğrafçılara karşı okul idarecilerine de bilgi verilerek, oda kimlik veya faaliyet belgesi ibraz edemeyenlerin çalışmasına izin verilmeyeceğini ifade etti.   Başkan Yüce de, Milli Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz'a sıcak ilgi ve alakası için esnaf ve sanatkarları adına bir de plaket verip teşekkür ederek Valilikten ayrıldı.    

ADAFO BAŞKANI BÜNYAMİN YÜCE, ADANA VALİ YARDIMCISI MUSTAFA YAVUZ'U ZİYARET EDEREK, 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖNCESİ, OKULLARDA KORSAN ÇALIŞAN FOTOĞRAFÇILARA ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ.

 

ADANA- Adana ESOB'a bağlı Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası (ADAFO) Başkanı Bünyamin Yüce, 2018/2019 Eğitim ve Öğretim Sezonu'nun başlamasına sayılı günler kala Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz'u ziyaret ederek, okullarda korsan çalışan fotoğrafçılara önlem alınmasını talep etti.

 

Oda Başkanı Bünyamin Yüce, yönetim kurulu üyeleri ve oda genel sekreteri Çiğdem Yağlı ile birlikte ziyaret ettiği, Milli Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, okullarda her yıl yaşanan korsan fotoğrafçı faaliyetlerine karşı tedbir alınmasını, haksız kazancın önüne geçilmesini istedi. 

 

Başkan Yüce, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar nedeniyle küçük esnaf ve sanatkarların sıkıntılarının daha da katlandığına dikkat çekerek, kayıt dışı çalışanlara karşı tedbir alınmasının, hem devletin,hem de odanın yararına olacağını ifade etti.

 

Vali Yardımcısı Yavuz da, okullarda çalışan korsan fotoğrafçıların tespit edilerek, kayıt altına alınması ve kayıtsız çalışanların men edilmesi konusunda okullara gereken uyarıların yapılarak, küçük esnaf ve sanatkarların korunması konusunda devlet olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti. Vali Yardımcısı Yavuz, korsan fotoğrafçılara karşı okul idarecilerine de bilgi verilerek, oda kimlik veya faaliyet belgesi ibraz edemeyenlerin çalışmasına izin verilmeyeceğini ifade etti.

 

Başkan Yüce de, Milli Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz'a sıcak ilgi ve alakası için esnaf ve sanatkarları adına bir de plaket verip teşekkür ederek Valilikten ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.