FRANSIZ ASKI İLE YÜZ GERME AMELİYATSIZ GENÇLEŞİN !

SAĞLIK-YAŞAM 10.06.2020 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1758+ kez okundu.
 

FRANSIZ ASKI İLE YÜZ GERME AMELİYATSIZ GENÇLEŞİN !

Medikal Estetik Hekimi olan Dr. Meltem Ayran konu hakkında önemli bilgiler verdi.     Dünyada gençleşmede ameliyatsız işlemler artık revaçta. İnsanlar artık geri dönüşümü olmayan işlemlerden korkuyor. İyileşme süresi herkes için çok önemli. Gençleşme uygulamasının işine ya da yaşamına engel olması, olası komplikasyonlar ve tekrar opere olma riski artık herkesi düşündürüyor. Teknolojinin ilerlemesi ve gençleşme uygulamalarında alternatif işlemlerin sayısının artması ve kısa süre içerisinde yüz güldüren uygulama sayılarının artması, bu işlemlere artık daha fazla insanın başvurmasına neden oldu. Artık kendine bakan kadın ya da erkek estetik kliniklerine başvurup, öğlen arası gibi kısa bir sürede tedavilerini yaptırıp tekrar işlerinin başına dönebiliyorlar.   İp uygulamaları artık her geçen gün artıyor. Hem yüz hem vücutta geniş bir kullanım alanının olması popülerliğini artırdı. Ameliyatsız burun düzeltme, yüz kaldırma, gıdı düzeltme, boyun gençleştirme, dekolte gençleştirme, kaş kaldırma (fox eyes, cat eyes...), meme kaldırma, popo kaldırma, genital bölge rejüvenasyonu, saçlı deri kalitesini artırma, kol sarkmalarında, bacak sıkılaştırmada, selülit onarımında, el gençleştirmede, gözaltı gençleştirmede, dudak şekillendirmede kullanılır. Fransız askı ile yüz ve boyunda ve vücudun birçok yerinde çok iyi toparlama ve kaldırma yapılabilir. İplerin erimesi sırasında vücudun verdiği iyileşme cevabının uzun olması, etkinin kalıcılık süresini de artırır.


Medikal Estetik Hekimi olan Dr. Meltem Ayran konu hakkında önemli bilgiler verdi.  

 
Dünyada gençleşmede ameliyatsız işlemler artık revaçta. İnsanlar artık geri dönüşümü olmayan işlemlerden korkuyor. İyileşme süresi herkes için çok önemli. Gençleşme uygulamasının işine ya da yaşamına engel olması, olası komplikasyonlar ve tekrar opere olma riski artık herkesi düşündürüyor. Teknolojinin ilerlemesi ve gençleşme uygulamalarında alternatif işlemlerin sayısının artması ve kısa süre içerisinde yüz güldüren uygulama sayılarının artması, bu işlemlere artık daha fazla insanın başvurmasına neden oldu. Artık kendine bakan kadın ya da erkek estetik kliniklerine başvurup, öğlen arası gibi kısa bir sürede tedavilerini yaptırıp tekrar işlerinin başına dönebiliyorlar.
 
İp uygulamaları artık her geçen gün artıyor. Hem yüz hem vücutta geniş bir kullanım alanının olması popülerliğini artırdı. Ameliyatsız burun düzeltme, yüz kaldırma, gıdı düzeltme, boyun gençleştirme, dekolte gençleştirme, kaş kaldırma (fox eyes, cat eyes...), meme kaldırma, popo kaldırma, genital bölge rejüvenasyonu, saçlı deri kalitesini artırma, kol sarkmalarında, bacak sıkılaştırmada, selülit onarımında, el gençleştirmede, gözaltı gençleştirmede, dudak şekillendirmede kullanılır.

Fransız askı ile yüz ve boyunda ve vücudun birçok yerinde çok iyi toparlama ve kaldırma yapılabilir. İplerin erimesi sırasında vücudun verdiği iyileşme cevabının uzun olması, etkinin kalıcılık süresini de artırır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.