“Gazilerimizin varlıklarıyla her zaman onur duyuyoruz!”

GÜNDEM 19.09.2019 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1894+ kez okundu.
 

“Gazilerimizin varlıklarıyla her zaman onur duyuyoruz!”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı…
  ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Şehitlerimiz gibi gazilerimiz de bizim için vazgeçilmez kıymetlerdir; başımızın tacıdırlar. Manevi ve beşeri varlıklarıyla onur duyuyor, moral buluyor, güç topluyoruz.” dedi. ATATÜRK’E GAZİLİK UNVANI… MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi ve Mareşal” unvanlarının verilişinin 98. yıl dönümü dolayısıyla her yıl 19 Eylül’de idrak edilen “Gaziler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı. “ŞEHİTLİK MAKAMINA EN YAKIN MERTEBE” Avcı, mesajında şunları söyledi: “Gazilik unvanı aziz milletimizin şanlı tarihinde her zaman müstesna bir konuma sahip olmuştur. Şehitlik makamına en yakın mertebeyi temsil eden ‘Gazilik’, kutsal değerler uğrunda eşsiz fedakârlığın, cefakârlığın, adanmışlığın Yüce Allah katında yüksek bir mükâfatı olarak tescil edilmiştir.” “BİRER ONUR TİMSALİDİRLER” Başkan Bünyamin Avcı “Bu bakımdan, Yüce Türk Milleti gazilerimize her zaman ayrı bir sevgi ve saygı besler. Varlığını Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne adamış ve bu uğurda en ağır sosyal ve siyasi maliyeti ödemiş olan Ülkücü-Milliyetçi Hareket için ise, tüm gaziler her zaman birer onur timsali olmuşlardır.” ifadesini kullandı. “BAYRAK İNMEYECEK, EZAN SUSMAYACAK” Avcı, şöyle devam etti: “Şehitlerimiz gibi gazilerimiz de bizim için vazgeçilmez kıymetlerdir; başımızın tacıdırlar. Manevi ve beşeri varlıklarıyla onur duyuyor, moral buluyor, güç topluyoruz. Şehitlerimizin, Gazilerimizin bizlere bıraktıkları emanetleri canımız pahasına koruma azim ve kararlılığımız mütemadiyen sürecek, ay yıldızlı bayrağımız asla inmeyecek, kutlu ezanımız asla dinmeyecektir.” “EN DERİN SAYGILARIMI SUNUYORUM” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Şehitlerimizi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm Gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Halen aramızda bulunmakla bizlere şeref veren tüm Gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, tüm Şehitlerimizin, Gazilerimizin ailelerine en derin saygılarımı sunuyorum.” dedi.  
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı…

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Şehitlerimiz gibi gazilerimiz de bizim için vazgeçilmez kıymetlerdir; başımızın tacıdırlar. Manevi ve beşeri varlıklarıyla onur duyuyor, moral buluyor, güç topluyoruz.” dedi.

ATATÜRK’E GAZİLİK UNVANI…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi ve Mareşal” unvanlarının verilişinin 98. yıl dönümü dolayısıyla her yıl 19 Eylül’de idrak edilen “Gaziler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“ŞEHİTLİK MAKAMINA EN YAKIN MERTEBE”

Avcı, mesajında şunları söyledi:

“Gazilik unvanı aziz milletimizin şanlı tarihinde her zaman müstesna bir konuma sahip olmuştur. Şehitlik makamına en yakın mertebeyi temsil eden ‘Gazilik’, kutsal değerler uğrunda eşsiz fedakârlığın, cefakârlığın, adanmışlığın Yüce Allah katında yüksek bir mükâfatı olarak tescil edilmiştir.”

“BİRER ONUR TİMSALİDİRLER”

Başkan Bünyamin Avcı “Bu bakımdan, Yüce Türk Milleti gazilerimize her zaman ayrı bir sevgi ve saygı besler. Varlığını Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne adamış ve bu uğurda en ağır sosyal ve siyasi maliyeti ödemiş olan Ülkücü-Milliyetçi Hareket için ise, tüm gaziler her zaman birer onur timsali olmuşlardır.” ifadesini kullandı.

“BAYRAK İNMEYECEK, EZAN SUSMAYACAK”

Avcı, şöyle devam etti:

“Şehitlerimiz gibi gazilerimiz de bizim için vazgeçilmez kıymetlerdir; başımızın tacıdırlar. Manevi ve beşeri varlıklarıyla onur duyuyor, moral buluyor, güç topluyoruz. Şehitlerimizin, Gazilerimizin bizlere bıraktıkları emanetleri canımız pahasına koruma azim ve kararlılığımız mütemadiyen sürecek, ay yıldızlı bayrağımız asla inmeyecek, kutlu ezanımız asla dinmeyecektir.”

“EN DERİN SAYGILARIMI SUNUYORUM”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Şehitlerimizi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm Gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Halen aramızda bulunmakla bizlere şeref veren tüm Gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, tüm Şehitlerimizin, Gazilerimizin ailelerine en derin saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.