GEÇEN SEZON DAHA İYİ BAŞLAMIŞTI!

SPOR 12.08.2018 - 18:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1509+ kez okundu.
 

GEÇEN SEZON DAHA İYİ BAŞLAMIŞTI!

Adanaspor, geçen sezon Denizlispor'u 3-0 mağlup ederek başladığı lige bu sezon iyi bir başlangıç yapamadı. Turuncu beyazlılar, ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor’la 1-1 berabere kaldı.
Spor Toto 1. Lig’inde mücadele veren Adanaspor, ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor’la 1-1 berabere kaldı. Tetiş Yapı Elazığspor’un golü 65. dakikada Mehmet Yiğit’ten geldi. Adanaspor’un golünü ise 77. dakikada Renan Diniz attı. BAŞKAN AKGÜL’E TARAFTAR TEPKİSİ Adanaspor Kulübü’nde yönetimin aldığı Güney Kale arkası ve Kuzey kapalı tribünün kapatılmasına taraftar tepki gösterdi. Karşılaşma öncesi, bir grup taraftar “Bayram Akgül’ü istemiyoruz, Güney tribün açılsın, 500 liraya bilet satsana” sloganları atarak Kulüp Başkanı Bayram Akgül’e yüklendi, atışmalar devre arasında da sürdü. LİGE HAZIR DEĞİL! Adanaspor, 25 Haziran’den bu yana yoğun bir kamp dönemi geçirmesine rağmen ilk karşılaşmada tutuk bir oyun sergiledi. As oyuncularından yoksun çıktığı Tetiş Yapı Elazığspor karşısındaki oyunuyla Adanaspor’un lige hazır olmadığı gözlendi. Maç boyunca taraftarla Başkan Akgül arasında yaşanan tartışmalar da oyuncuların motivasyonunu bozdu.
Adanaspor, geçen sezon Denizlispor'u 3-0 mağlup ederek başladığı lige bu sezon iyi bir başlangıç yapamadı. Turuncu beyazlılar, ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor’la 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto 1. Lig’inde mücadele veren Adanaspor, ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor’la 1-1 berabere kaldı. Tetiş Yapı Elazığspor’un golü 65. dakikada Mehmet Yiğit’ten geldi. Adanaspor’un golünü ise 77. dakikada Renan Diniz attı.

BAŞKAN AKGÜL’E TARAFTAR TEPKİSİ

Adanaspor Kulübü’nde yönetimin aldığı Güney Kale arkası ve Kuzey kapalı tribünün kapatılmasına taraftar tepki gösterdi. Karşılaşma öncesi, bir grup taraftar “Bayram Akgül’ü istemiyoruz, Güney tribün açılsın, 500 liraya bilet satsana” sloganları atarak Kulüp Başkanı Bayram Akgül’e yüklendi, atışmalar devre arasında da sürdü.

LİGE HAZIR DEĞİL!

Adanaspor, 25 Haziran’den bu yana yoğun bir kamp dönemi geçirmesine rağmen ilk karşılaşmada tutuk bir oyun sergiledi. As oyuncularından yoksun çıktığı Tetiş Yapı Elazığspor karşısındaki oyunuyla Adanaspor’un lige hazır olmadığı gözlendi. Maç boyunca taraftarla Başkan Akgül arasında yaşanan tartışmalar da oyuncuların motivasyonunu bozdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.