GEL, BEĞENDİĞİNİ AL!

KÜLTÜR-SANAT 18.10.2017 - 15:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1608+ kez okundu.
 

GEL, BEĞENDİĞİNİ AL!

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, öyle bir market kurdu ki ihtiyaç sahipleri şaşırıyor.
  Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Sosyal Market ve Gıda Bankası’nı hayata geçirdi. Kiremithane mahallesinde, 700 metrekarelik alanda hizmet verecek sosyal markette artık ihtiyaç sahipleri, gömlekten pantolona, ayakkabıdan kemere seçerek alabilecek.  HAYIRSEVERLER ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR  Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Kaymakam Fatih Genel, eşi Yasemin Genel ve kızı Janseley Genel Sosyal Market’i gezerek bilgi aldı. Kaymakam Genel, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na kayıtlı 30 bine yakın ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek, sosyal markette ihtiyaç sahiplerinin hem görüp hem de seçerek kendilerine uygun giyecekler alabileceklerini bildirdi. Genel, ülke genelinde faaliyet gösteren mağaza sahipleri ve hayırseverlerin, ihtiyaç sahiplerine yardım için ellerinden geleni yapacaklarına inancının tam olduğunu aktardı.  “UTANCINDAN İSTEYEMEYEN DE VARDIR” Vali Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş ise utancından dolayı bir şey isteyemeyen insanlar olabileceğini hatırlatarak, bunların da göz ardı edilmemesini istedi. Demirtaş, esnaf ve halkın da destek vereceğine inandığını kaydederek, hayırseverlerin bağışlayacakları ürünleri temiz ve düzenli bir halde teslim etmelerini istedi. Demirtaş, “Sosyal Market ve Gıda Bankası’na tüm Adanalı hemşerilerimizin kullanmadığı, kullanmış olduğu ya da temiz kalan veya yeni bütün eşyaları, ürünleri bağışlamalarını bekliyoruz. Bu duyarlılığı göstereceklerinden eminim.” dedi.  Bu arada, 5 yıl önce Almanya’dan dönen gurbetçilerden Nusret Altundemir, gıda bankasına bağışta bulundu, Kaymakam Genel’e bu tür bir organizasyona imza attığı için teşekkür etti.  Sosyal Market’te beyaz eşya, mobilya vb. ürünlerde kabul edilecek. Nakdi yardımda bulunmak isteyenler ise Ziraat Bankası Yüreğir Şubesi’nde açılan 339 845 99- 5078 nolu resmi hesaba da para yatırılabilecek.
Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, öyle bir market kurdu ki ihtiyaç sahipleri şaşırıyor.

 

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Sosyal Market ve Gıda Bankası’nı hayata geçirdi. Kiremithane mahallesinde, 700 metrekarelik alanda hizmet verecek sosyal markette artık ihtiyaç sahipleri, gömlekten pantolona, ayakkabıdan kemere seçerek alabilecek. 
HAYIRSEVERLER ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Kaymakam Fatih Genel, eşi Yasemin Genel ve kızı Janseley Genel Sosyal Market’i gezerek bilgi aldı. Kaymakam Genel, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na kayıtlı 30 bine yakın ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek, sosyal markette ihtiyaç sahiplerinin hem görüp hem de seçerek kendilerine uygun giyecekler alabileceklerini bildirdi. Genel, ülke genelinde faaliyet gösteren mağaza sahipleri ve hayırseverlerin, ihtiyaç sahiplerine yardım için ellerinden geleni yapacaklarına inancının tam olduğunu aktardı. 
“UTANCINDAN İSTEYEMEYEN DE VARDIR”
Vali Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş ise utancından dolayı bir şey isteyemeyen insanlar olabileceğini hatırlatarak, bunların da göz ardı edilmemesini istedi. Demirtaş, esnaf ve halkın da destek vereceğine inandığını kaydederek, hayırseverlerin bağışlayacakları ürünleri temiz ve düzenli bir halde teslim etmelerini istedi. Demirtaş, “Sosyal Market ve Gıda Bankası’na tüm Adanalı hemşerilerimizin kullanmadığı, kullanmış olduğu ya da temiz kalan veya yeni bütün eşyaları, ürünleri bağışlamalarını bekliyoruz. Bu duyarlılığı göstereceklerinden eminim.” dedi. 
Bu arada, 5 yıl önce Almanya’dan dönen gurbetçilerden Nusret Altundemir, gıda bankasına bağışta bulundu, Kaymakam Genel’e bu tür bir organizasyona imza attığı için teşekkür etti.  Sosyal Market’te beyaz eşya, mobilya vb. ürünlerde kabul edilecek. Nakdi yardımda bulunmak isteyenler ise Ziraat Bankası Yüreğir Şubesi’nde açılan 339 845 99- 5078 nolu resmi hesaba da para yatırılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.