GELECEĞİN DİŞ HEKİMLERİ İÇİN ÖNLÜK GİYME TÖRENİ DÜZENLENDİ

GÜNDEM 10.12.2018 - 17:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1726+ kez okundu.
 

GELECEĞİN DİŞ HEKİMLERİ İÇİN ÖNLÜK GİYME TÖRENİ DÜZENLENDİ

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. sınıf öğrencileri beyaz önlüklerini giydi. Geleceğin Diş Hekimleri, mesleğe ilk adımı atmalarını kutladı.   ÇÜ Teknokent Kuluçka Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen önlük giyme törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Prof. Dr. Serdar Toroğlu, Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Akademisyenler ile aileler katıldı.   104 Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencisi Beyaz Önlüklerini Törenle Giydi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören “Beyaz Önlük Önemi ve Tarihi” konulu sunumla devam etti. ÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Funda Kadıoğlu slaytlar eşliğinde sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Kadıoğlu sunumunda, beyaz önlüğün hem bir geleneği hem de gerekliliği temsil ettiğini ifade ederek beyaz önlüğün hekimlik mesleği ile simgeleşmiş bir sembol haline de geldiğini söyledi.   TRT Spikeri Burak Gerçek Öğrencilerle Söyleş Yaptı. Tören daha sonra diş hekimliğine yeni başlayan 104 öğrencinin önlük giymesinin ardından Prof. Dr. Emin Esen’in Beyaz Önlük Andını öğrencilere okutmasıyla devam etti. Tören TRT Spikeri Burak Gerçek söyleşisiyle son buldu.      

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. sınıf öğrencileri beyaz önlüklerini giydi. Geleceğin Diş Hekimleri, mesleğe ilk adımı atmalarını kutladı.

 

ÇÜ Teknokent Kuluçka Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen önlük giyme törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Prof. Dr. Serdar Toroğlu, Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Akademisyenler ile aileler katıldı.

 

104 Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencisi Beyaz Önlüklerini Törenle Giydi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören “Beyaz Önlük Önemi ve Tarihi” konulu sunumla devam etti. ÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Funda Kadıoğlu slaytlar eşliğinde sunum gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Kadıoğlu sunumunda, beyaz önlüğün hem bir geleneği hem de gerekliliği temsil ettiğini ifade ederek beyaz önlüğün hekimlik mesleği ile simgeleşmiş bir sembol haline de geldiğini söyledi.

 

TRT Spikeri Burak Gerçek Öğrencilerle Söyleş Yaptı.

Tören daha sonra diş hekimliğine yeni başlayan 104 öğrencinin önlük giymesinin ardından Prof. Dr. Emin Esen’in Beyaz Önlük Andını öğrencilere okutmasıyla devam etti.

Tören TRT Spikeri Burak Gerçek söyleşisiyle son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.