Geleceğin Ressamlarının Eserleri Optimum’da

22.05.2019 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2115+ kez okundu.
 

Geleceğin Ressamlarının Eserleri Optimum’da

ADANA/ Sanata ve sanatçıya duyduyu saygı ve verdiği destekle, çocukların duygu, düşünce ve yeteneklerini ifade edebilecekleri organizasyonlarla, eğitime ve gelişime gösterdiği hassasiyetle bir alışveriş merkezinden fazlasını sunan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, önemli bir sergiye daha ev sahipliği yaptı.   Çocukları sanata bir adım daha yaklaştırmak ve özgüvenlerini artırmak amacıyla, Suluca Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatih Kalak’ın önderliğinde, öğrencilerin MDF ve tuval üzerine yaptıkları resimlerin sergisine Optimum AVM ev sahipliği yaptı.    Suluca Ortaokulu Görsel Sanatlar kurs öğrencilerinin akrilik boya kullanarak yaptıkları, hayal dünyalarını ve yeteneklerini yansıttıkları serginin açılışı Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ve Adana Baro Başkanı Veli Küçük’ün katılımıyla gerçekleştirildi.    Geleceğin ressamlarının rengarenk boyalar kullanarak hazırladıkları eserlerin sergisi AVM ziyaretçilerinden büyük ilgi ve beğeni topladı.    

ADANA/ Sanata ve sanatçıya duyduyu saygı ve verdiği destekle, çocukların duygu, düşünce ve yeteneklerini ifade edebilecekleri organizasyonlarla, eğitime ve gelişime gösterdiği hassasiyetle bir alışveriş merkezinden fazlasını sunan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, önemli bir sergiye daha ev sahipliği yaptı.

 

Çocukları sanata bir adım daha yaklaştırmak ve özgüvenlerini artırmak amacıyla, Suluca Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatih Kalak’ın önderliğinde, öğrencilerin MDF ve tuval üzerine yaptıkları resimlerin sergisine Optimum AVM ev sahipliği yaptı. 

 

Suluca Ortaokulu Görsel Sanatlar kurs öğrencilerinin akrilik boya kullanarak yaptıkları, hayal dünyalarını ve yeteneklerini yansıttıkları serginin açılışı Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ve Adana Baro Başkanı Veli Küçük’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

Geleceğin ressamlarının rengarenk boyalar kullanarak hazırladıkları eserlerin sergisi AVM ziyaretçilerinden büyük ilgi ve beğeni topladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.