GELECEK ÇUKUROVA’DA OLSUN İSTİYORUZ

SİYASET 16.12.2018 - 17:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1592+ kez okundu.
 

GELECEK ÇUKUROVA’DA OLSUN İSTİYORUZ

CHP Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Berf Salıcı Yakıt:
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan aday adayı Avukat Berfu Salıcı Yakıt, “Biz Çukurova'da, sımsıcak işler yapalım istiyoruz. Öyle beylik laflarla süslenmiş teknik projeler değil tek hedefimiz” dedi. Yakıt, “Biz nasıl bir belediye istiyoruz” şeklindeki açıklamasında şunları kaydetti: “Belediye sınırlarını yuvamız gibi benimseyecek sımsıcak projeleri beraberce hayata geçirmek istiyoruz. Adana’da belediyecilik eliyle sosyal ve kültürel kalkınmanın başlama vuruşu Çukurova'dan verilsin, dalga dalga yayılsın istiyoruz. Belediyenin başkanı değil, temsili olsun istiyoruz. Yönetirken mizah anlayışımızı yitirmeyelim, vicdanımızın sesinden rahatsız olmayalım diyoruz. Spor kulüpleri olsun; çocuklar, gençler, kadınlar, erkekler hep birlikte spor yapsın, daha sağlıklı olsunlar istiyoruz. Ne de olsa sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, öyle öğrenmedik mi? Çocuklarınız çok mu zaman geçiriyor bilgisayar başında. O zaman biz zamana uyalım e-spor kulüpleri kuralım, sanal müsabakalar yapalım. Çocuklarınız çağın getirdiğini istekle kovalarken, siz onların güvende olduğunu bilerek rahat edin istiyoruz. Size semt pazarlarının sadece taze ürünleri kalsın, gürültüsünü alalım götürelim bir bandonun notaları arasına saklayalım istiyoruz. Evinizden internet kanalıyla birçok belediye hizmetini alın ama bizi ziyaret edecekseniz belediyede ricacı değil, sahibi olun istiyoruz. Biz siyasiler amatör ruhla kalalım ama belediyenin teknik her konusunu sizin için, heyecanlı profesyoneller çözsün istiyoruz. Gençler bize yoldaş olsun, heyecanları ve eğitimleriyle belediyeyi alıp sırtlasınlar istiyoruz. Kadınları çiçek deyip esirgemeyin, tam bizim yanımızda bize güç versinler istiyoruz. Engel olmayalım, engellerinizi de yok sayın istiyoruz. Çukurova sadece kentte yaşayan size değil, her canlıya yuva olsun istiyoruz. Üretene kooperatif, tüketene ürün sunalım, birlikte kalkınalım; Çukurova’nın bütün mahalleleri ekonomik ve sosyal işbirliği içinde olabilsin diliyoruz. Biz ‘Gelecek Çukurova’da Olsun’ istiyoruz.”
CHP Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Berf Salıcı Yakıt:

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan aday adayı Avukat Berfu Salıcı Yakıt, “Biz Çukurova'da, sımsıcak işler yapalım istiyoruz. Öyle beylik laflarla süslenmiş teknik projeler değil tek hedefimiz” dedi.

Yakıt, “Biz nasıl bir belediye istiyoruz” şeklindeki açıklamasında şunları kaydetti: “Belediye sınırlarını yuvamız gibi benimseyecek sımsıcak projeleri beraberce hayata geçirmek istiyoruz. Adana’da belediyecilik eliyle sosyal ve kültürel kalkınmanın başlama vuruşu Çukurova'dan verilsin, dalga dalga yayılsın istiyoruz. Belediyenin başkanı değil, temsili olsun istiyoruz. Yönetirken mizah anlayışımızı yitirmeyelim, vicdanımızın sesinden rahatsız olmayalım diyoruz. Spor kulüpleri olsun; çocuklar, gençler, kadınlar, erkekler hep birlikte spor yapsın, daha sağlıklı olsunlar istiyoruz. Ne de olsa sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, öyle öğrenmedik mi? Çocuklarınız çok mu zaman geçiriyor bilgisayar başında. O zaman biz zamana uyalım e-spor kulüpleri kuralım, sanal müsabakalar yapalım. Çocuklarınız çağın getirdiğini istekle kovalarken, siz onların güvende olduğunu bilerek rahat edin istiyoruz. Size semt pazarlarının sadece taze ürünleri kalsın, gürültüsünü alalım götürelim bir bandonun notaları arasına saklayalım istiyoruz. Evinizden internet kanalıyla birçok belediye hizmetini alın ama bizi ziyaret edecekseniz belediyede ricacı değil, sahibi olun istiyoruz. Biz siyasiler amatör ruhla kalalım ama belediyenin teknik her konusunu sizin için, heyecanlı profesyoneller çözsün istiyoruz. Gençler bize yoldaş olsun, heyecanları ve eğitimleriyle belediyeyi alıp sırtlasınlar istiyoruz. Kadınları çiçek deyip esirgemeyin, tam bizim yanımızda bize güç versinler istiyoruz. Engel olmayalım, engellerinizi de yok sayın istiyoruz. Çukurova sadece kentte yaşayan size değil, her canlıya yuva olsun istiyoruz. Üretene kooperatif, tüketene ürün sunalım, birlikte kalkınalım; Çukurova’nın bütün mahalleleri ekonomik ve sosyal işbirliği içinde olabilsin diliyoruz. Biz ‘Gelecek Çukurova’da Olsun’ istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.