GELECEK DAHA GÜZEL OLACAK !

SİYASET 28.05.2018 - 13:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1596+ kez okundu.
 

GELECEK DAHA GÜZEL OLACAK !

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, 24 Haziran seçimlerinde partisinin büyük bir başarıya imza atacağına inandığını söyledi. Akkaş, “Türkiye içinde bulunduğu sıkıntılardan da Cumhur İttifakı ile kurtulur. Gelecek daha güzel olacak” dedi.
Akkaş, gazetemizi ziyaret ederek Egemen Kurucusu Hakan Denizli ile bir süre görüştü. Akkaş, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam ettiğini bildirdi. Adana’da MHP milletvekili olarak seçim çalışması yapmanın avantajını gördüğünü kaydeden Akkaş, “Partimize gösterilen ilgi bizleri gururlandırıyor. MHP’nin milleti referans alan politikaları ise insanları mutlu ediyor” diye konuştu.  “GİRİŞİMCİLERE İHTİYACIMIZ VAR” Seçim çalışmalarını genellikle ziyaretlerle sürdürdüğünü anlatan başarılı iş kadın Akkaş, Türkiye’nin yarınları için çok çalışmak gerektiğini dile getirdi. Adana’nın her yönden değişip gelişmesine katkı sunmak gerektiğine dikkat çeken MHP Adana milletvekili adayı Akkaş, “Önceden Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerden biri olan Adana’da özellikle istihdam alanında yapılması gereken çok şey olduğunu düşünüyorum. Bugün Türkiye’de işsizliğin önlenmesi için daha çok sanayici ve girişimcilere ihtiyaç var” dedi.  “ÇOK ÇALIŞMALI KAFA YORMALIYIZ” Eczacılık fakültesini bitirip diplomasını aldıktan sonra hemen iş hayatına atıldığına vurgu yapan Akkaş, şunları dile getirdi: “İnanın ne bizim ne de ülkemizin beklemeye vaktimiz yok. Geleceğimizin daha mükemmel şekillenmesi için her zamankinden daha fazla yorulmak gerekiyor. İnanın çalıştıktan sonra hayatta başarılı olamayacağımız iş yoktur. Bugünümüzün dünden; geleceğimizin bugünden güzel olmasına kafa yormak gerekiyor.”  “İSTİHDAM SORUNLARI DİKKATE ALINMALI” Gezip ziyaret ettiği yerlerde iş sorunları ile çokça karşılaştığını vurgulayan Yeşim Akkaş, “Her sorunu el birliği ile çözebiliriz. Yeter ki buna inanalım” dedi. Sarıçam ilçesinde, kadınların istihdamına yönelik hayata geçirdikleri proje kapsamında 100 kadının ekonomik problemlerini çözecek düzeye ulaştıklarını gördüğünü ifade eden Akkaş, “Hem bir anne hem de bir kadın olarak, kadınlar konusunda yaptığım çalışmaları çok önemsiyorum. Özellikle Türkiye genç kadın nüfusu ile ilerisi için umut veriyor. Bu potansiyeli kullandığımız takdirde gerçekleştirilmeyecek proje olmaz” diye konuştu. MHP ile ilgili bugüne kadar olumlu tepkiler aldığını ifade eden Yeşim Akkaş, “Seçim çalışmaları sırasında dikkatimi çeken şeylerden biri de partimize gösterilen ilgi. Bundan dolayı çok mutlu olduğumu gururla söylemek isterim. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin son zamanlarda yaptığı değerlendirmelere de milletimiz büyük değer veriyor. Sahada bunu daha rahat görebiliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, 24 Haziran seçimlerinde partisinin büyük bir başarıya imza atacağına inandığını söyledi. Akkaş, “Türkiye içinde bulunduğu sıkıntılardan da Cumhur İttifakı ile kurtulur. Gelecek daha güzel olacak” dedi.

Akkaş, gazetemizi ziyaret ederek Egemen Kurucusu Hakan Denizli ile bir süre görüştü. Akkaş, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam ettiğini bildirdi. Adana’da MHP milletvekili olarak seçim çalışması yapmanın avantajını gördüğünü kaydeden Akkaş, “Partimize gösterilen ilgi bizleri gururlandırıyor. MHP’nin milleti referans alan politikaları ise insanları mutlu ediyor” diye konuştu. 
“GİRİŞİMCİLERE İHTİYACIMIZ VAR”
Seçim çalışmalarını genellikle ziyaretlerle sürdürdüğünü anlatan başarılı iş kadın Akkaş, Türkiye’nin yarınları için çok çalışmak gerektiğini dile getirdi. Adana’nın her yönden değişip gelişmesine katkı sunmak gerektiğine dikkat çeken MHP Adana milletvekili adayı Akkaş, “Önceden Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerden biri olan Adana’da özellikle istihdam alanında yapılması gereken çok şey olduğunu düşünüyorum. Bugün Türkiye’de işsizliğin önlenmesi için daha çok sanayici ve girişimcilere ihtiyaç var” dedi. 
“ÇOK ÇALIŞMALI KAFA YORMALIYIZ”
Eczacılık fakültesini bitirip diplomasını aldıktan sonra hemen iş hayatına atıldığına vurgu yapan Akkaş, şunları dile getirdi: “İnanın ne bizim ne de ülkemizin beklemeye vaktimiz yok. Geleceğimizin daha mükemmel şekillenmesi için her zamankinden daha fazla yorulmak gerekiyor. İnanın çalıştıktan sonra hayatta başarılı olamayacağımız iş yoktur. Bugünümüzün dünden; geleceğimizin bugünden güzel olmasına kafa yormak gerekiyor.” 
“İSTİHDAM SORUNLARI DİKKATE ALINMALI”
Gezip ziyaret ettiği yerlerde iş sorunları ile çokça karşılaştığını vurgulayan Yeşim Akkaş, “Her sorunu el birliği ile çözebiliriz. Yeter ki buna inanalım” dedi. Sarıçam ilçesinde, kadınların istihdamına yönelik hayata geçirdikleri proje kapsamında 100 kadının ekonomik problemlerini çözecek düzeye ulaştıklarını gördüğünü ifade eden Akkaş, “Hem bir anne hem de bir kadın olarak, kadınlar konusunda yaptığım çalışmaları çok önemsiyorum. Özellikle Türkiye genç kadın nüfusu ile ilerisi için umut veriyor. Bu potansiyeli kullandığımız takdirde gerçekleştirilmeyecek proje olmaz” diye konuştu.
MHP ile ilgili bugüne kadar olumlu tepkiler aldığını ifade eden Yeşim Akkaş, “Seçim çalışmaları sırasında dikkatimi çeken şeylerden biri de partimize gösterilen ilgi. Bundan dolayı çok mutlu olduğumu gururla söylemek isterim. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin son zamanlarda yaptığı değerlendirmelere de milletimiz büyük değer veriyor. Sahada bunu daha rahat görebiliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.