“GELECEKTE DAHA GÜZEL BAYRAMLARI SİZLER SAĞLAYACAKSINIZ”

SİYASET 18.06.2018 - 11:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1868+ kez okundu.
 

“GELECEKTE DAHA GÜZEL BAYRAMLARI SİZLER SAĞLAYACAKSINIZ”

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, bayram sonrası mesaiye ASKİ Şantiyesinde personellerle bayramlaşarak başladı. Şantiye personeliyle bayramlaşan OPRUKÇU, daha sonra Genel Müdürlük binasında bulunan personellerin de bayramını kutladı.   Daire Başkanları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde dava ve yol arkadaşlığının önemine değinen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU; “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ ile yol arkadaşlığı yapıyoruz ve bu yol arkadaşlığının gereğini yerine getirmek için daha çok çalışmalıyız. Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ personelleri el ele vererek  Adana'yı en iyi noktaya taşıyacak. Huzurlu bir Türkiye için bize yakışır tavrı ortaya koyacağız.'' dedi.   Konuşmanın ardından Genel Müdür OPRUKÇU, Genel Müdür Yardımcıları Yüksel Durna ve Mümtaz Altıparmak, Teftiş Kurulu Başkanı Elif Irkörücü, Daire Başkanları Mustafa Hakan Aslan, Mustafa Kemal Cengiz, Lutfi Doğan, Recep Demirci, Nusrettin İlhan, Ragıp Bekaroğlu, Kubilay Tuncel, Mustafa Kemal Demircili, Ahmet Say, Murat Yaren, İdris Tülü, Bahadır İbrahim Kütük, İlhan Karaköse ve Bahri Ataş, ASKİ personelleri ile tek tek bayramlaştı.  

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU, bayram sonrası mesaiye ASKİ Şantiyesinde personellerle bayramlaşarak başladı. Şantiye personeliyle bayramlaşan OPRUKÇU, daha sonra Genel Müdürlük binasında bulunan personellerin de bayramını kutladı.

 

Daire Başkanları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde dava ve yol arkadaşlığının önemine değinen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU; “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ ile yol arkadaşlığı yapıyoruz ve bu yol arkadaşlığının gereğini yerine getirmek için daha çok çalışmalıyız. Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ personelleri el ele vererek  Adana'yı en iyi noktaya taşıyacak. Huzurlu bir Türkiye için bize yakışır tavrı ortaya koyacağız.'' dedi.

 

Konuşmanın ardından Genel Müdür OPRUKÇU, Genel Müdür Yardımcıları Yüksel Durna ve Mümtaz Altıparmak, Teftiş Kurulu Başkanı Elif Irkörücü, Daire Başkanları Mustafa Hakan Aslan, Mustafa Kemal Cengiz, Lutfi Doğan, Recep Demirci, Nusrettin İlhan, Ragıp Bekaroğlu, Kubilay Tuncel, Mustafa Kemal Demircili, Ahmet Say, Murat Yaren, İdris Tülü, Bahadır İbrahim Kütük, İlhan Karaköse ve Bahri Ataş, ASKİ personelleri ile tek tek bayramlaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.