Geleneksel Müzik dinletileri devam ediyor

15.01.2020 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1746+ kez okundu.
 

Geleneksel Müzik dinletileri devam ediyor

  Adana Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği  tarafından Geleneksel hale getirdiği Müzik ve şiir dinletisi büyük ilgi gördü.   binasında her Cumartesi günleri Çeşitşi şair ve Halk Ozanlarının davet edildiği programının bu haftaki konukları Edebiyatçı Mehmet Aydın, Şair Mehmet Şahin,,Halk Ozanı Hüseyin Bilgidağ ve  Bağlama Ses sanatçısı Ali Haydar Polat konuk oldular.   Adana Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği  Başkanı Kemal Çelik, yaptığı açıklamada her yıl Geleneksel hale getirdikleri bu tür etkinlikleri Dernek binasında yaklaşık 4 yıldan buyana sürdürdüklerini belirterek, bu programa herkesin katılabileceğini ifade etti. Ayrıca her Perşembe günleri yine dernek binasında vatandaşlara ücretsiz olarak yemek verdiklerini belirten Başkan Çelik, buradaki amacın ise Hayırsever Yurttaşlarımızın ve Derneğimizin katkılarıyla verilen yemeklerde ayrım gözetmemeksizin herkese sofralarının açık olduğunu söyledi    Başkan Çelik,derneğimizde bu tür faaliyetlerin sürekli yapılmakta olduğunu,bu faaliyetlere katılmak isteyen canların dernek yöneticilerine  benimde lokmam var dernekte hayır yemeği vermek istiyorum diyen canlar derneğimize müracaat edebileceklerini hatırlatarak derneğimize  üye olmak isteyen canların saymanımıza müracaat etsinler. Adana Hacı Bektaş veli derneği nasıl devam ediyor,bu dernek günlük yaşamını nasıl devam ettiriyor? Bu dernek nerede duruyor çizgisi nedir?İnsan hakları savunuculuğu yapabiliyor mu?Hak hukuk adalet konusunda bir duruşu var mıdır? Bunları gözlemleyip ona göre derneğimize üye olsunlar diye konuştu. Başkan Çelik,açıklamasının ardından programa katılan sanatçılara teşekkür plaketi verdi.

 

Adana Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği  tarafından Geleneksel hale getirdiği Müzik ve şiir dinletisi büyük ilgi gördü.

 

binasında her Cumartesi günleri Çeşitşi şair ve Halk Ozanlarının davet edildiği programının bu haftaki konukları Edebiyatçı Mehmet Aydın, Şair Mehmet Şahin,,Halk Ozanı Hüseyin Bilgidağ ve  Bağlama Ses sanatçısı Ali Haydar Polat konuk oldular.

 

Adana Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği  Başkanı Kemal Çelik, yaptığı açıklamada her yıl Geleneksel hale getirdikleri bu tür etkinlikleri Dernek binasında yaklaşık 4 yıldan buyana sürdürdüklerini belirterek, bu programa herkesin katılabileceğini ifade etti. Ayrıca her Perşembe günleri yine dernek binasında vatandaşlara ücretsiz olarak yemek verdiklerini belirten Başkan Çelik, buradaki amacın ise Hayırsever Yurttaşlarımızın ve Derneğimizin katkılarıyla verilen yemeklerde ayrım gözetmemeksizin herkese sofralarının açık olduğunu söyledi

 

 Başkan Çelik,derneğimizde bu tür faaliyetlerin sürekli yapılmakta olduğunu,bu faaliyetlere katılmak isteyen canların dernek yöneticilerine  benimde lokmam var dernekte hayır yemeği vermek istiyorum diyen canlar derneğimize müracaat edebileceklerini hatırlatarak

derneğimize  üye olmak isteyen canların saymanımıza müracaat etsinler. Adana Hacı Bektaş veli derneği nasıl devam ediyor,bu dernek günlük yaşamını nasıl devam ettiriyor? Bu dernek nerede duruyor çizgisi nedir?İnsan hakları savunuculuğu yapabiliyor mu?Hak hukuk adalet konusunda bir duruşu var mıdır? Bunları gözlemleyip ona göre derneğimize üye olsunlar diye konuştu.

Başkan Çelik,açıklamasının ardından programa katılan sanatçılara teşekkür plaketi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.