Genç Kızılaycılardan anlamlı ziyaret

EĞİTİM 15.10.2019 - 16:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1338+ kez okundu.
 

Genç Kızılaycılardan anlamlı ziyaret

Adana /  Çukurova Üniversitesi öğrencileri Genç Kızılay Ailesi,  Huzurevi’nde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek, anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler. Ziyarette yaşılıların ellerini öpüp hayır duasını alan yaklaşık 70 kişilik Genç Kızılay ekibi, yaklaşık 200 yaşlının gölünü kazandılar. Yaşlıların elini öpen, hayır dualarını alan, onlara torunları gibi şefkat gösteren genç Kızılaycılar,  gitar eşliğinde nostaljik şarkıları söylediler. Yaşlıları  şarkıları ile uzun yıllar öncesine götüren gençler, opera dinletisi de sundular. Hilali Ahmer Kadınlar Merkezinin yaptığı Kızılay çiçeklerinin benzerinden broşlar yapıp yaşlılara hediye eden gençler, yaşlılara duygu dolu anlar yaşattılar.  



Adana /  Çukurova Üniversitesi öğrencileri Genç Kızılay Ailesi,  Huzurevi’nde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek, anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Ziyarette yaşılıların ellerini öpüp hayır duasını alan yaklaşık 70 kişilik Genç Kızılay ekibi, yaklaşık 200 yaşlının gölünü kazandılar.

Yaşlıların elini öpen, hayır dualarını alan, onlara torunları gibi şefkat gösteren genç Kızılaycılar,  gitar eşliğinde nostaljik şarkıları söylediler. Yaşlıları  şarkıları ile uzun yıllar öncesine götüren gençler, opera dinletisi de sundular. Hilali Ahmer Kadınlar Merkezinin yaptığı Kızılay çiçeklerinin benzerinden broşlar yapıp yaşlılara hediye eden gençler, yaşlılara duygu dolu anlar yaşattılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.