GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ TÖRENLE AVUKATLIĞA ADIM ATTILAR

GÜNDEM 08.02.2020 - 15:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1919+ kez okundu.
 

GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ TÖRENLE AVUKATLIĞA ADIM ATTILAR

  Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan 11 meslektaşımızın yemin ve ruhsat töreni Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt avukatlar salonumuzda yapıldı. Genç meslektaşlarımız toplu Ant içerek avukatlık mesleğine adım atmanın heyecan ve mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Adana Cumhuriyet Başsavcı vekili Atilla Rahimi, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özkan Yenidünya, İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan, Dernekler Masası İl Müdürü Recep Kurtoğlu, İş insanı Niyazi Çetinkaya, Adana Cumhuriyet Başsavcılarından Cemal Sahir Gürçay’ın oğlu Emrah Gürçay, yönetim kurulu üyeleri ve ailelerin katılımıyla yapılan ruhsat töreninde yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini paylaştı. Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, stajyer avukatlara staj yapacak büro bulmakta zorlandıkları bir dönemden geçtiklerini belirterek, bu dönemde bilgi ve deneyimlerini paylaşan büro avukatlarına teşekkür etti. Ailelere de çocuklarına verdiği emek, maddi ve manevi katkılarından ötürü de kutladı. “Uzun bir eğitim dönemi ve 1 yıllık staj evresini tamamladıktan sonra bu heyecanı yaşamak her şeyin ötesinde. Aramıza katılan meslektaşımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Bu kadar faciadan gerekli dersleri almamasından ötürü deprem değil tedbir almamak öldürür. Gerekli hassasiyet ortaya koymuyorlar. Dileğinm böyle felaketleri bir daha yaşamayız. Kızılay üzerinden bir vakfa aktarılan bir ödemeye ilişkin, vergiden kaçırma değil, vergiden kaçınma” o ulvi ve kutsal kavramı ihlal eden bir içerik taşımaktadır. Avrupa da olsa bçyle bir işe sebep verenler yerinde duramaz. Yurttaşın aklıyla alay ettiği için istia etmelidir. Evrensel kyrallara göre ku Ruhsatını alan meslektaşlarımız; Erkan Karavelioğlu, Melek Melis Şen, Çiğdem Açılan, Ahmet Ensar Yılmaz, Zehra Şahin Güngördü, Mehmet Özkan, Hüseyin Şinasi Karaaslan, Anıl Özdil, Mustafa Demet, Eren Cahit Özülkü ve Gülden Arici   Cübbe giydiren meslektaşlarımız; Av. Vecihi Mert Kuşdemir, Av. Rasime Eşelioğlu, Av. Cetda Yüzçelik Uzunoğlu, Av. Mehmet Ataş, Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal, Av. Ahmet Çifter, Av. Uğur Aydıngül, Av. Mehmet Can, Av. Ahmet Ahioğlu.

 

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan 11 meslektaşımızın yemin ve ruhsat töreni Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt avukatlar salonumuzda yapıldı.

Genç meslektaşlarımız toplu Ant içerek avukatlık mesleğine adım atmanın heyecan ve mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Adana Cumhuriyet Başsavcı vekili Atilla Rahimi, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özkan Yenidünya, İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan, Dernekler Masası İl Müdürü Recep Kurtoğlu, İş insanı Niyazi Çetinkaya, Adana Cumhuriyet Başsavcılarından Cemal Sahir Gürçay’ın oğlu Emrah Gürçay, yönetim kurulu üyeleri ve ailelerin katılımıyla yapılan ruhsat töreninde yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini paylaştı. Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, stajyer avukatlara staj yapacak büro bulmakta zorlandıkları bir dönemden geçtiklerini belirterek, bu dönemde bilgi ve deneyimlerini paylaşan büro avukatlarına teşekkür etti. Ailelere de çocuklarına verdiği emek, maddi ve manevi katkılarından ötürü de kutladı.

“Uzun bir eğitim dönemi ve 1 yıllık staj evresini tamamladıktan sonra bu heyecanı yaşamak her şeyin ötesinde. Aramıza katılan meslektaşımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Bu kadar faciadan gerekli dersleri almamasından ötürü deprem değil tedbir almamak öldürür. Gerekli hassasiyet ortaya koymuyorlar. Dileğinm böyle felaketleri bir daha yaşamayız.

Kızılay üzerinden bir vakfa aktarılan bir ödemeye ilişkin, vergiden kaçırma değil, vergiden kaçınma” o ulvi ve kutsal kavramı ihlal eden bir içerik taşımaktadır. Avrupa da olsa bçyle bir işe sebep verenler yerinde duramaz. Yurttaşın aklıyla alay ettiği için istia etmelidir. Evrensel kyrallara göre ku

Ruhsatını alan meslektaşlarımız; Erkan Karavelioğlu, Melek Melis Şen, Çiğdem Açılan, Ahmet Ensar Yılmaz, Zehra Şahin Güngördü, Mehmet Özkan, Hüseyin Şinasi Karaaslan, Anıl Özdil, Mustafa Demet, Eren Cahit Özülkü ve Gülden Arici

 

Cübbe giydiren meslektaşlarımız; Av. Vecihi Mert Kuşdemir, Av. Rasime Eşelioğlu, Av. Cetda Yüzçelik Uzunoğlu, Av. Mehmet Ataş, Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal, Av. Ahmet Çifter, Av. Uğur Aydıngül, Av. Mehmet Can, Av. Ahmet Ahioğlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.