Göger: 15 Temmuz milletimizin kahramanlık destanıdır

GÜNDEM 13.07.2020 - 16:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1260+ kez okundu.
 

Göger: 15 Temmuz milletimizin kahramanlık destanıdır

  Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, 15 Temmuz hain darbe girişiminin karşısında verilen mücadelenin tarihin en büyük demokrasi derslerinden birisi olduğunu söyledi. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain kalkışmanın 4’ncü yıl dönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, hain kalkışmanın hafızalarda derin etkiler bıraktığı gibi, milli birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek pekiştirecek bir destanı da içinde sakladığını ifade etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü ruhuna yakışır bir şekilde yaşamak için esnaf ve sanatkarlar ile Adanalıları, ev, iş yeri ve araçlarına bayrak asmaya çağıran Başkan Niyazi Göger açıklamasında, "15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi aziz milletimize ve bu topraklara yapılan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetidir. Milli iradeyi hiçe sayan FETÖ'cü terör örgütü mensubu gafiller, Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanları dolduran büyük Türk milletinin cesaretini, vatanperverliğini, bağımsızlık aşkını, bayrak ve ezan sevdasını hesaba katmamış ve hak ettikleri cevabı almışlardır. Vatanı, milleti için canını feda etmekten çekinmeyen, kendisini tankın önüne atacak kadar vatanına sevdalı bu büyük milletin evlatları, FETÖ'cü hainlere, iç ve dış destekçilerine kurtuluş savaşı ruhu ile yine gereken cevabı vermiştir" dedi. Bu ülke üzerinde hain planlara soyunanların, milletin iradesi ve dik duruşu karşısında kendi tuzaklarında boğulduğunun altını çizen Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Türk milleti 15 Temmuz gecesi, asil kanlarıyla suladığı bu vatan toprağının bir karışını bile teslim etmeyeceğini kanı ve canı pahasına bir kez daha göstermiştir. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Bu duygularla 15 Temmuz 2016'da ülkemizin milli birlik ve beraberliğine kast eden FETÖ'cü vatan hainlerini ve iş birlikçilerini bir kez daha nefretle kınıyor, hain darbe girişiminde şehadet şerbeti için kahramanlarımızı rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.    

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, 15 Temmuz hain darbe girişiminin karşısında verilen mücadelenin tarihin en büyük demokrasi derslerinden birisi olduğunu söyledi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain kalkışmanın 4’ncü yıl dönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, hain kalkışmanın hafızalarda derin etkiler bıraktığı gibi, milli birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek pekiştirecek bir destanı da içinde sakladığını ifade etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü ruhuna yakışır bir şekilde yaşamak için esnaf ve sanatkarlar ile Adanalıları, ev, iş yeri ve araçlarına bayrak asmaya çağıran Başkan Niyazi Göger açıklamasında, "15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi aziz milletimize ve bu topraklara yapılan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ihanetidir. Milli iradeyi hiçe sayan FETÖ'cü terör örgütü mensubu gafiller, Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanları dolduran büyük Türk milletinin cesaretini, vatanperverliğini, bağımsızlık aşkını, bayrak ve ezan sevdasını hesaba katmamış ve hak ettikleri cevabı almışlardır. Vatanı, milleti için canını feda etmekten çekinmeyen, kendisini tankın önüne atacak kadar vatanına sevdalı bu büyük milletin evlatları, FETÖ'cü hainlere, iç ve dış destekçilerine kurtuluş savaşı ruhu ile yine gereken cevabı vermiştir" dedi.

Bu ülke üzerinde hain planlara soyunanların, milletin iradesi ve dik duruşu karşısında kendi tuzaklarında boğulduğunun altını çizen Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Türk milleti 15 Temmuz gecesi, asil kanlarıyla suladığı bu vatan toprağının bir karışını bile teslim etmeyeceğini kanı ve canı pahasına bir kez daha göstermiştir. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Bu duygularla 15 Temmuz 2016'da ülkemizin milli birlik ve beraberliğine kast eden FETÖ'cü vatan hainlerini ve iş birlikçilerini bir kez daha nefretle kınıyor, hain darbe girişiminde şehadet şerbeti için kahramanlarımızı rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.