GOL KRALLIĞINDA İDDİALI

SPOR 17.09.2018 - 10:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1516+ kez okundu.
 

GOL KRALLIĞINDA İDDİALI

Ligde gol krallığında iddialı isimler arasında yeralan Pote’yi taraftarlar da tezahüratlarıyla yalnız bırakmıyor.
GOLE DOYMAYAN ADAM Adana Demirsporlu Mickael Pote, TFF 1. Lig’de 4 golle Marco Paixao’nun ardından ikinci sırada yer alıyor. 1,80 boyunda 34 yaşındaki ünlü santrforun Mavi Lacivertli kulüple 30 Haziran 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.  HARİKA GOLLER  Daha önce de forma giydiği Mavi lacivertli kulübü en kritik anlarda attığı birbirinden harika gollerle kurtarmayı başaran Pote, Adana Demirspor’un bu sezon ligde oynağı 5 maçtaki 7 golden 4’ünün sahibi.   3’ÜNCÜ SIRADALAR Adana Demirspor 3-0’lık Hatay galibiyeti ile puanını 10’a çıkarıp ligde 3’üncü oldu. Mavi lacivertliler, 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı, attıkları 7 gole karşılık ise kalesinde 3 gol gördü.
Ligde gol krallığında iddialı isimler arasında yeralan Pote’yi taraftarlar da tezahüratlarıyla yalnız bırakmıyor.

GOLE DOYMAYAN ADAM
Adana Demirsporlu Mickael Pote, TFF 1. Lig’de 4 golle Marco Paixao’nun ardından ikinci sırada yer alıyor. 1,80 boyunda 34 yaşındaki ünlü santrforun Mavi Lacivertli kulüple 30 Haziran 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 
HARİKA GOLLER 
Daha önce de forma giydiği Mavi lacivertli kulübü en kritik anlarda attığı birbirinden harika gollerle kurtarmayı başaran Pote, Adana Demirspor’un bu sezon ligde oynağı 5 maçtaki 7 golden 4’ünün sahibi.  
3’ÜNCÜ SIRADALAR
Adana Demirspor 3-0’lık Hatay galibiyeti ile puanını 10’a çıkarıp ligde 3’üncü oldu. Mavi lacivertliler, 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı, attıkları 7 gole karşılık ise kalesinde 3 gol gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.