Görgülü: Yüz yüze eğitim çok önemli

EĞİTİM 25.02.2021 - 13:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2175+ kez okundu.
 

Görgülü: Yüz yüze eğitim çok önemli

  AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi eğitimci Melih Görgülü, yüz yüze eğitimin çocuklarımızın akademik gelişimi açısından çok önemli olduğunu söyledi Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile okulların uzun süre online eğitim verdiğini bunun başarılı geçtiğini ifade eden Melih Görgülü, “Ancak yüz yüze eğitim elbette daha yararlı ve gerekli” dedi. Okullarda kademeli olarak başlatacak olan yüz yüze eğitimin çocuklarımızın açığını kapatma adına büyük önem taşıyacağının altını çizen Görgülü, “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk okullarımızın hemen hepsinin TSE’den güvenli okul belgesi aldığını ve yüz yüze eğitime hazır olduklarını söyledi. , Pazartesi günü de İlkokullarımız ile 8 ve 12. sınıflarımızda yüz yüze eğitim başlıyor. Bu sevinci tüm evlatlarımızla yaşamak hepimizin ortak çabası olmalı. Eğitim camiasında da aşılama başlıyor. Çocuklarımızın arkadaşları ile bir araya gelerek sosyalleşmesi, öğretmenleri ile buluşmaları, okul havasını soluması, gelişimleri açısından çok önemlidir” dedi.

 

AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi eğitimci Melih Görgülü, yüz yüze eğitimin çocuklarımızın akademik gelişimi açısından çok önemli olduğunu söyledi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile okulların uzun süre online eğitim verdiğini bunun başarılı geçtiğini ifade eden Melih Görgülü, “Ancak yüz yüze eğitim elbette daha yararlı ve gerekli” dedi.

Okullarda kademeli olarak başlatacak olan yüz yüze eğitimin çocuklarımızın açığını kapatma adına büyük önem taşıyacağının altını çizen Görgülü, “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk okullarımızın hemen hepsinin TSE’den güvenli okul belgesi aldığını ve yüz yüze eğitime hazır olduklarını söyledi. , Pazartesi günü de İlkokullarımız ile 8 ve 12. sınıflarımızda yüz yüze eğitim başlıyor. Bu sevinci tüm evlatlarımızla yaşamak hepimizin ortak çabası olmalı. Eğitim camiasında da aşılama başlıyor. Çocuklarımızın arkadaşları ile bir araya gelerek sosyalleşmesi, öğretmenleri ile buluşmaları, okul havasını soluması, gelişimleri açısından çok önemlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.