Gözler AK Parti, CHP ve İYİ Parti’de

SİYASET 15.11.2018 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1675+ kez okundu.
 

Gözler AK Parti, CHP ve İYİ Parti’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Adana, Mersin,  Manisa, Aydın ve Erzurum büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı.   ADANA’DA SÖZLÜ,  MERSİN’DE TUNA  MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yeniden adayları olduğunu bir kez daha duyurdu.  MHP’nin Burhanettin Kocamaz ile seçim kazandığı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Toroslar  Belediye Başkanı Hamit Tuna oldu. DİĞER ADAYLAR Genel başkan yardımcısı Sadir Durmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için mevcut Başkan Cengiz Ergun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Serdar Sevimli olduğunu açıklarken, Germencik Belediye Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın da Aydın adayları olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Adana, Mersin,  Manisa, Aydın ve Erzurum büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı.  
ADANA’DA SÖZLÜ, 
MERSİN’DE TUNA 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yeniden adayları olduğunu bir kez daha duyurdu.  MHP’nin Burhanettin Kocamaz ile seçim kazandığı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Toroslar  Belediye Başkanı Hamit Tuna oldu.
DİĞER ADAYLAR
Genel başkan yardımcısı Sadir Durmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için mevcut Başkan Cengiz Ergun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Serdar Sevimli olduğunu açıklarken, Germencik Belediye Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın da Aydın adayları olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.