Gözler CHP’ye çevrildi

SİYASET 21.11.2019 - 18:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1014+ kez okundu.
 

Gözler CHP’ye çevrildi

  AK Parti’nin Adana il başkanı Avukat Mehmet Ay oldu. Mehmet Ay, partiyi kongreye götürecek ve başkanlığı devam edecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen görevlendirilen Ay, çalışmalara başladı.  VEKALETEN BAŞKANLAR AK Parti ve CHP’de, il  başkanlıkları vekaleten yürütülüyor. AK Parti’de Adana gemisinin kaptanı netleşirken gözler CHP’ye çevrildi. 14 Aralık 2019-27 Ocak 2020 arasında ilçe kongrelerini yapacak CHP’de 3 Şubat-2 Mart 2020 arasında da il kongreleri gerçekleştirilecek. BÜYÜK İLÇELER DE AYNI DURUMDA 31 Mart seçimleri öncesinde Emrah Kozay’ın istifası nedeniyle CHP İl Başkanlığı Mehmet Çelebi tarafından vekaleten yönetiliyor. Adana’nın en büyük ilçeleri Seyhan ve Çukurova başta olmak üzere Yüreğir, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerinde de başkanlık vekaleten yürütülüyor.  ÇELEBİ TAMAM ANCAK  İddialara göre, İl Başkanı Mehmet Çelebi yerini koruyacak. Pozantı ve Kozan ilçelerinde de başkanlar değişmeyecek. Tufanbeyli’de iki dönemdir belediye başkan adayı olan Ahmet Aktürk’ün ilçe başkan adaylığına ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sıcak bakmadığı da kulislerde konuşuluyor.

 

AK Parti’nin Adana il başkanı Avukat Mehmet Ay oldu. Mehmet Ay, partiyi kongreye götürecek ve başkanlığı devam edecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen görevlendirilen Ay, çalışmalara başladı. 
VEKALETEN BAŞKANLAR
AK Parti ve CHP’de, il  başkanlıkları vekaleten yürütülüyor. AK Parti’de Adana gemisinin kaptanı netleşirken gözler CHP’ye çevrildi. 14 Aralık 2019-27 Ocak 2020 arasında ilçe kongrelerini yapacak CHP’de 3 Şubat-2 Mart 2020 arasında da il kongreleri gerçekleştirilecek.
BÜYÜK İLÇELER DE AYNI DURUMDA
31 Mart seçimleri öncesinde Emrah Kozay’ın istifası nedeniyle CHP İl Başkanlığı Mehmet Çelebi tarafından vekaleten yönetiliyor. Adana’nın en büyük ilçeleri Seyhan ve Çukurova başta olmak üzere Yüreğir, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerinde de başkanlık vekaleten yürütülüyor. 
ÇELEBİ TAMAM ANCAK 
İddialara göre, İl Başkanı Mehmet Çelebi yerini koruyacak. Pozantı ve Kozan ilçelerinde de başkanlar değişmeyecek. Tufanbeyli’de iki dönemdir belediye başkan adayı olan Ahmet Aktürk’ün ilçe başkan adaylığına ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sıcak bakmadığı da kulislerde konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.