GÖZÜBATIK: YUMURTALIK NEDEN MARMARİS OLMASIN?

EĞİTİM 07.03.2019 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1910+ kez okundu.
 

GÖZÜBATIK: YUMURTALIK NEDEN MARMARİS OLMASIN?

Milliyetçi Hareket  Partisi’nden (MHP) istifa eden Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Hakkı Gözübatık Saadet Partisi’nden (SP) Yumurtalık ilçesinde ikinci sıradan aday gösterildi. Gözabatık, yaptığı açıklamada, Yumurtalık’ın gelecek açısından son derece önemli bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, “İlçenin turizmin potansiyelini artırmak gerekiyor. Yumurtalık neden bir Marmaris veya  Bodrum olmasın” dedi. Çukurova Belediyesi Meclis üyesi olarak yaptığı çalışmaların göz önünde olduğuna dikkat çeken Gözübatık, Yumurtalık’ta enerji yatırımlarını çekecek bir potansiyelin bulunduğunu hatırlattı. Gözübatık, “Yumurtalık’ta SP’den aday gösterilen Sayın Şerafettin Özezen, AK Parti’nin il başkan yardımcılığını yapmış bir arkadaşımız. 13 bin seçmeni olan Yumurtalık’ta bugün biz Cumhur ittifakı ile değil Millet ittifakı ile yarışıyoruz. Kazanmamız halinde Yumurtalık’a bugüne kadar yapılmamış işleri yapacağız. Seçime katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, yolları açık olsun” diye konuştu. 

Milliyetçi Hareket  Partisi’nden (MHP) istifa eden Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Hakkı Gözübatık Saadet Partisi’nden (SP) Yumurtalık ilçesinde ikinci sıradan aday gösterildi.

Gözabatık, yaptığı açıklamada, Yumurtalık’ın gelecek açısından son derece önemli bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, “İlçenin turizmin potansiyelini artırmak gerekiyor. Yumurtalık neden bir Marmaris veya  Bodrum olmasın” dedi.

Çukurova Belediyesi Meclis üyesi olarak yaptığı çalışmaların göz önünde olduğuna dikkat çeken Gözübatık, Yumurtalık’ta enerji yatırımlarını çekecek bir potansiyelin bulunduğunu hatırlattı. Gözübatık, “Yumurtalık’ta SP’den aday gösterilen Sayın Şerafettin Özezen, AK Parti’nin il başkan yardımcılığını yapmış bir arkadaşımız. 13 bin seçmeni olan Yumurtalık’ta bugün biz Cumhur ittifakı ile değil Millet ittifakı ile yarışıyoruz. Kazanmamız halinde Yumurtalık’a bugüne kadar yapılmamış işleri yapacağız. Seçime katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, yolları açık olsun” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.