GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ DÜNYA GÖRECEK”

SİYASET 14.06.2018 - 09:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1717+ kez okundu.
 

GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ DÜNYA GÖRECEK”

MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, Ceyhan’da Merkez Seçim Bürosu’nu ziyaret etti.
 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Yeşim Akkaş, mahalle ve köy gezilerini aralıksız olarak sürdürürken Ceyhan ilçesindeki Merkez Seçim Bürosu’na uğradı.  “MİLLİ DURUŞ SERGİLİYORUZ” Akkaş,  burada yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, MHP’nin Cumhur İttifakı’yla millet için el ele verip tüm oyunları bozmak için milli duruş sergilediğine dikkat çekti. Akkaş, “24 Haziran’da bütün vesayet odaklarının oyunlarına rağmen birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacağız. Ve ne kadar güçlü bir Türkiye olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha göstereceğiz. Cumhur kazanacak. Türkiye kazanacak" dedi.  “MHP, BEKA MÜCADELESİ VERİYOR” Akkaş, Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini hatırlatarak, vatandaşlara MHP’nin neden Cumhur ittifakıyla seçime gittiğini ve sonrasında oluşacak sistemle nelerin değişeceğini anlattı. Akkaş, “MHP, yaşadığımız bütün süreçlerde milletin refahı ve Türkiye’nin bekası için mücadele verdi. Bundan sonraki mücadelemiz de insanımız ve kalkınmamıza yöneliktir" diye konuştu.  Akkaş, seçim bürosundaki partililerle bir süre sohbet ederek, buradaki vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
MHP Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, Ceyhan’da Merkez Seçim Bürosu’nu ziyaret etti.

 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Yeşim Akkaş, mahalle ve köy gezilerini aralıksız olarak sürdürürken Ceyhan ilçesindeki Merkez Seçim Bürosu’na uğradı. 
“MİLLİ DURUŞ SERGİLİYORUZ”
Akkaş,  burada yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, MHP’nin Cumhur İttifakı’yla millet için el ele verip tüm oyunları bozmak için milli duruş sergilediğine dikkat çekti. Akkaş, “24 Haziran’da bütün vesayet odaklarının oyunlarına rağmen birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacağız. Ve ne kadar güçlü bir Türkiye olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha göstereceğiz. Cumhur kazanacak. Türkiye kazanacak" dedi. 
“MHP, BEKA MÜCADELESİ VERİYOR”
Akkaş, Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini hatırlatarak, vatandaşlara MHP’nin neden Cumhur ittifakıyla seçime gittiğini ve sonrasında oluşacak sistemle nelerin değişeceğini anlattı. Akkaş, “MHP, yaşadığımız bütün süreçlerde milletin refahı ve Türkiye’nin bekası için mücadele verdi. Bundan sonraki mücadelemiz de insanımız ve kalkınmamıza yöneliktir" diye konuştu.  Akkaş, seçim bürosundaki partililerle bir süre sohbet ederek, buradaki vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.