Gülnar’dan “Amiral Bildirisi”ne tepki var!

GÜNDEM 07.04.2021 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1686+ kez okundu.
 

Gülnar’dan “Amiral Bildirisi”ne tepki var!

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 104 emekli amiralin Montrö Sözleşmesi bildirisine tepki gösterip lanetledi.   Türk-İş'e bağlı sendika başkanlarının katılımıyla her ayın ilk haftası gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu gerçekleştirildi. Gülnar, şehir ve Türkiye gündeminin ele alındığı toplantıda,  104 emekli amiralin gece yarısı bildiri yayınlamasını doğru bulmadığını söyledi.   Gülnar, içte ve dışta Türkiye'nin refahını ve bölgesel güç olmasını istemeyen düşmanları olduğunu hatırlatarak, “Türk milleti ne çektiyse darbelerden çekti. Demokrasiden uzaklaşarak darbeden medet umanlar şunu açıkça bilsin ki Türk Milleti olarak dün olduğu gibi bugün de seçilmiş iradenin yanındadır. Bunun en bariz örneği 15 Temmuz hain Fetö kalkışmasıdır. Binlerce insan sokaklara, meydanlara çıkmış seçilmiş idareye, demokrasiye ve vatanına sahip çıkmıştır" dedi.   Gülnar, Türk-İş’in dün olduğu gibi, bugün ve yarın da Yüce Türk milletinin iradesini hedef alan demokrasiden uzak,  her türlü müdahalenin karşısında durmayı sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 104 emekli amiralin Montrö Sözleşmesi bildirisine tepki gösterip lanetledi.

 

Türk-İş'e bağlı sendika başkanlarının katılımıyla her ayın ilk haftası gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu gerçekleştirildi.

Gülnar, şehir ve Türkiye gündeminin ele alındığı toplantıda,  104 emekli amiralin gece yarısı bildiri yayınlamasını doğru bulmadığını söyledi.

 

Gülnar, içte ve dışta Türkiye'nin refahını ve bölgesel güç olmasını istemeyen düşmanları olduğunu hatırlatarak, “Türk milleti ne çektiyse darbelerden çekti. Demokrasiden uzaklaşarak darbeden medet umanlar şunu açıkça bilsin ki Türk Milleti olarak dün olduğu gibi bugün de seçilmiş iradenin yanındadır. Bunun en bariz örneği 15 Temmuz hain Fetö kalkışmasıdır. Binlerce insan sokaklara, meydanlara çıkmış seçilmiş idareye, demokrasiye ve vatanına sahip çıkmıştır" dedi.

 

Gülnar, Türk-İş’in dün olduğu gibi, bugün ve yarın da Yüce Türk milletinin iradesini hedef alan demokrasiden uzak,  her türlü müdahalenin karşısında durmayı sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.