GÜNDOĞDU 4-A’DA MEZUNİYET SEVİNCİ

EĞİTİM 10.06.2019 - 14:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1682+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU 4-A’DA MEZUNİYET SEVİNCİ

    Adana Gündoğdu Koleji (AGK) 4-A sınıfı öğrencileri düzenlenen mezuniyet gecesinde ilkokulu bitirip ortaokula başlayacak olmanın heyecanını yaşadı. Ailelerinin alkışları arasında tören alanına gelen öğrenciler prens ve prensesler kadar şıktı. Vals ile dansa başlayan öğrenciler, daha sonra çeşitli yörelerimize ait halk dansları ile ayakta alkışlandı. GÜLAY AKÇAM AĞLATTI AGK 4-A sınıf öğretmeni Gülay Akçam, bu yıl meslekteki 50.yılının dolduğunu ve son mezunlarını verdiğini anlatarak duygu yüklü konuşmasında, “Hep Atatürkçü, ülkesini, ailesini, doğayı ve canlıları seven bir nesil yetiştirmek istedim ve bunda da başarılı olduğuma inanıyorum. Bu konuda bana hep destek olan kıymetli öğrencilerime ve değerli velilerime teşekkür ederim. Hala mezun ettiğim yüzlerce öğrencim sosyal medyadan beni buluyor ve hasret gideriyoruz. 4 yıl boyunca sizlerle birlikte oldum ve ben mesleği bırakırken sizler ortaokullu oluyorsunuz. Şansınız, bahtınız hep açın olsun çocuklarım” dedi. Öğrenciler 4 yıl birlikte oldukları ve kendilerini hayata hazırlayan öğretmenlerinin duygusal konuşması karşısında gözyaşlarını tutamazken veliler ise Gülay Akçam Öğretmeni ayakta alkışladılar.   PASTA KESTİLER Muhteşem mezuniyet gecesi, cüppe ve keplerin giyilip mezuniyet pastasının kesilmesi ve hep birlikte objektiflere verilen poz, danslar ve coşkuyla söylenen İzmir Marşı ile son buldu. 

 

 

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) 4-A sınıfı öğrencileri düzenlenen mezuniyet gecesinde ilkokulu bitirip ortaokula başlayacak olmanın heyecanını yaşadı.

Ailelerinin alkışları arasında tören alanına gelen öğrenciler prens ve prensesler kadar şıktı. Vals ile dansa başlayan öğrenciler, daha sonra çeşitli yörelerimize ait halk dansları ile ayakta alkışlandı.

GÜLAY AKÇAM AĞLATTI
AGK 4-A sınıf öğretmeni Gülay Akçam, bu yıl meslekteki 50.yılının dolduğunu ve son mezunlarını verdiğini anlatarak duygu yüklü konuşmasında, “Hep Atatürkçü, ülkesini, ailesini, doğayı ve canlıları seven bir nesil yetiştirmek istedim ve bunda da başarılı olduğuma inanıyorum. Bu konuda bana hep destek olan kıymetli öğrencilerime ve değerli velilerime teşekkür ederim. Hala mezun ettiğim yüzlerce öğrencim sosyal medyadan beni buluyor ve hasret gideriyoruz. 4 yıl boyunca sizlerle birlikte oldum ve ben mesleği bırakırken sizler ortaokullu oluyorsunuz. Şansınız, bahtınız hep açın olsun çocuklarım” dedi. Öğrenciler 4 yıl birlikte oldukları ve kendilerini hayata hazırlayan öğretmenlerinin duygusal konuşması karşısında gözyaşlarını tutamazken veliler ise Gülay Akçam Öğretmeni ayakta alkışladılar.
 

PASTA KESTİLER

Muhteşem mezuniyet gecesi, cüppe ve keplerin giyilip mezuniyet pastasının kesilmesi ve hep birlikte objektiflere verilen poz, danslar ve coşkuyla söylenen İzmir Marşı ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.