GÜNDOĞDU ABK GALİBİYET İSTİYOR

SPOR 01.02.2019 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1882+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU ABK GALİBİYET İSTİYOR

  Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gündoğdu Adana Basketbol Takımı As Başkanı İbrahim Avcı, bugün saat 14.00’te deplasmanda Ormanspor ile oynayacakları karşılaşmayı galip kapatacaklarına inanıyor   AVCI TAKIMA GÜVENİYOR Turuncu-Mavili ekibin As Başkanı İbrahim Avcı, oyuncuların Ormanspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve morallerinin de yerinde olduğunu belirterek, kendileri açısından önemli olan bu karşılaşmayı galip tamamlayacaklarına inandıklarını vurguladı. İbrahim Avcı, “Her geçen hafta daha iyiye giden bir takımız. İnşallah bu seneyi atlattıktan sonra önümüzdeki yıl daha iyi olacağız. Ormanspor önünde gülen taraf olacağız” dedi. BU KULÜP ADANALILARIN Adanalı Basketbol severlerin her geçen gün Gündoğdu Adana Basketbol Kulübüne daha fazla sahip çıktığını ve bununda kendilerini sevindirdiğini ifade eden As Başkan İbrahim Avcı, “Bu takım Adanalıların ve onların yanımızda olması en büyük gücümüz. Çocuklarımızın bu kulüpten yetişerek Türk Basketboluna katkı sağlamasını istiyoruz. Milli takımlara giden genç oyuncularımız bunun en güzel örneği” diye konuştu.  

 

Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gündoğdu Adana Basketbol Takımı As Başkanı İbrahim Avcı, bugün saat 14.00’te deplasmanda Ormanspor ile oynayacakları karşılaşmayı galip kapatacaklarına inanıyor

 

AVCI TAKIMA GÜVENİYOR

Turuncu-Mavili ekibin As Başkanı İbrahim Avcı, oyuncuların Ormanspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve morallerinin de yerinde olduğunu belirterek, kendileri açısından önemli olan bu karşılaşmayı galip tamamlayacaklarına inandıklarını vurguladı. İbrahim Avcı, “Her geçen hafta daha iyiye giden bir takımız. İnşallah bu seneyi atlattıktan sonra önümüzdeki yıl daha iyi olacağız. Ormanspor önünde gülen taraf olacağız” dedi.

BU KULÜP ADANALILARIN

Adanalı Basketbol severlerin her geçen gün Gündoğdu Adana Basketbol Kulübüne daha fazla sahip çıktığını ve bununda kendilerini sevindirdiğini ifade eden As Başkan İbrahim Avcı, “Bu takım Adanalıların ve onların yanımızda olması en büyük gücümüz. Çocuklarımızın bu kulüpten yetişerek Türk Basketboluna katkı sağlamasını istiyoruz. Milli takımlara giden genç oyuncularımız bunun en güzel örneği” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.