GÜNDOĞDU BASKET TEMKİNLİ

SPOR 23.10.2018 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2188+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU BASKET TEMKİNLİ

    Kadınlar Basketbol Süper Ligin ikinci haftasında kendi evinde güçlü Fenerbahçe’yi son saniye basketi ile 70-68 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Gündoğdu Adana Basketbol, rehavete girmek istemiyor   ÇUKUROVA BASKET’İDE YENEBİLİRİZ Kulübün Asbaşkanı İbrahim Avcı, çok önemli bir rakibi yenmenin morali içinde olduklarını belirterek, “Öncelikle tüm sporcularımıza, teknik heyetimize ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü ligin şampiyon adayı Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol ile deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanmak istiyoruz. Bu konuda sporcularımıza inancımız tam” dedi.       TARAFTARIMIZ YALNIZ BIRAKMAYACAKTIR Mütevazi kadroları ile Kadınlar Basketbol Süper Ligindeki ilk yıllarında iyi şeyler yapmak için yola çıktıklarını anlatan Asbaşkan İbrahim Avcı, “İlerleyen dönemlerde büyük bölümünü Adanalı çocuklarımızın oluşturacağı bir takım olmak istiyoruz. İnşallah şehir olarak bunu başaracak potansiyele sahibiz. Mersin’deki maçta da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” diye konuştu.   

 

 

Kadınlar Basketbol Süper Ligin ikinci haftasında kendi evinde güçlü Fenerbahçe’yi son saniye basketi ile 70-68 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Gündoğdu Adana Basketbol, rehavete girmek istemiyor

 

ÇUKUROVA BASKET’İDE YENEBİLİRİZ

Kulübün Asbaşkanı İbrahim Avcı, çok önemli bir rakibi yenmenin morali içinde olduklarını belirterek, “Öncelikle tüm sporcularımıza, teknik heyetimize ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü ligin şampiyon adayı Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol ile deplasmanda oynayacağımız maçı da kazanmak istiyoruz. Bu konuda sporcularımıza inancımız tam” dedi.    

 

TARAFTARIMIZ YALNIZ BIRAKMAYACAKTIR

Mütevazi kadroları ile Kadınlar Basketbol Süper Ligindeki ilk yıllarında iyi şeyler yapmak için yola çıktıklarını anlatan Asbaşkan İbrahim Avcı, “İlerleyen dönemlerde büyük bölümünü Adanalı çocuklarımızın oluşturacağı bir takım olmak istiyoruz. İnşallah şehir olarak bunu başaracak potansiyele sahibiz. Mersin’deki maçta da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” diye konuştu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.