GÜNDOĞDU BASKETTEN MEME KANSERİNE DESTEK

SPOR 02.01.2019 - 16:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2025+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU BASKETTEN MEME KANSERİNE DESTEK

  Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcisi Gündoğdu Adana Basketbol takımı, Pazar günü saat 14:00’de Menderes Spor Salonunda konuk edeceği Beşiktaş maçında sahaya pembe topla çıkacak   PEMBE TOPLA ÇIKACAKLAR Gündoğdu Adana Basketbol sporcuları, “Anadolu Efes’in 5 yıldır Meme Kanserine farkındalık amacıyla yürüttüğü ‘Pembe Top Sahada’ Projesine Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü olarak destek veriyoruz ve Pazar günü Beşiktaş maçımıza pembe top ile çıkıyoruz. Amacımız projeye katkı sağlamak ve önemine dikkat çekmek” dediler.   ÇALIŞMALARIMIZ İYİ GİDİYOR Turuncu-Mavili takımın baş antrenörü Ender Ünlü, geçen haftaki Canik Belediyespor galibiyetinin gelecek planları açısından çok iyi olduğunu ifade ederek, “Beşiktaş maçı hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Evet bizde kulüp olarak Meme Kanserine dikkat çekeceğiz. Taraftarlarımızı şimdiden sporcularımıza destek olmak için maça bekliyoruz” dedi. 

 

Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcisi Gündoğdu Adana Basketbol takımı, Pazar günü saat 14:00’de Menderes Spor Salonunda konuk edeceği Beşiktaş maçında sahaya pembe topla çıkacak

 

PEMBE TOPLA ÇIKACAKLAR

Gündoğdu Adana Basketbol sporcuları, “Anadolu Efes’in 5 yıldır Meme Kanserine farkındalık amacıyla yürüttüğü ‘Pembe Top Sahada’ Projesine Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü olarak destek veriyoruz ve Pazar günü Beşiktaş maçımıza pembe top ile çıkıyoruz. Amacımız projeye katkı sağlamak ve önemine dikkat çekmek” dediler.

 

ÇALIŞMALARIMIZ İYİ GİDİYOR

Turuncu-Mavili takımın baş antrenörü Ender Ünlü, geçen haftaki Canik Belediyespor galibiyetinin gelecek planları açısından çok iyi olduğunu ifade ederek, “Beşiktaş maçı hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Evet bizde kulüp olarak Meme Kanserine dikkat çekeceğiz. Taraftarlarımızı şimdiden sporcularımıza destek olmak için maça bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.