Gündoğdu Vakfı’na Emniyetten teşekkür

GÜNDEM 20.10.2020 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1728+ kez okundu.
 

Gündoğdu Vakfı’na Emniyetten teşekkür

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Gündoğdu Vakfı’nı ziyaret edip Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya Emniyet Teşkilatına yaptıkları katkıların gurur verici olduğunu belirtip teşekkür etti   İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Gündoğdu Vakfı Okullarının eğitim alanındaki başarılarının Adana için gurur verici olduğunu ifade ederek, “Gökhan beye yaptığımız ziyaret bizleri hayli mutlu etti. Kendisi Adanamızın değerli isimlerinden eğitim gönüllüsü genç, başarılı bir kardeşimiz. Emniyet Teşkilatımıza ve Adana Emniyet Müdürlüğümüze yaptığınız katkılardan dolayı ben teşekkür ediyorum. Gündoğdu Vakfı Emniyet Teşkilatımızın gururu” dedi.   GÖKHAN GÜNDOĞDU TEŞEKKÜR ETTİ Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Sayın müdürümüz huzur ve güvenliğimiz için Adana’da kısa zamanda yapılan önemli işlerin başında bulunuyor, kendisine ve tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür eder başarılar dileriz. Vakıf olarak can güvenliğimizi sağlayan emniyet teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Vakfı’mız Şehit ve Gazi çocuklarımıza sağladığı eğitim bursunu da devam ettiriyor” ifadelerini kullandı.
Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Gündoğdu Vakfı’nı ziyaret edip Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya Emniyet Teşkilatına yaptıkları katkıların gurur verici olduğunu belirtip teşekkür etti
 
İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Gündoğdu Vakfı Okullarının eğitim alanındaki başarılarının Adana için gurur verici olduğunu ifade ederek, “Gökhan beye yaptığımız ziyaret bizleri hayli mutlu etti. Kendisi Adanamızın değerli isimlerinden eğitim gönüllüsü genç, başarılı bir kardeşimiz. Emniyet Teşkilatımıza ve Adana Emniyet Müdürlüğümüze yaptığınız katkılardan dolayı ben teşekkür ediyorum. Gündoğdu Vakfı Emniyet Teşkilatımızın gururu” dedi.
 
GÖKHAN GÜNDOĞDU TEŞEKKÜR ETTİ
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Sayın müdürümüz huzur ve güvenliğimiz için Adana’da kısa zamanda yapılan önemli işlerin başında bulunuyor, kendisine ve tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür eder başarılar dileriz. Vakıf olarak can güvenliğimizi sağlayan emniyet teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Vakfı’mız Şehit ve Gazi çocuklarımıza sağladığı eğitim bursunu da devam ettiriyor” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.