GÜNDOĞDU’YU ANLATTILAR

SİYASET 22.11.2018 - 13:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2660+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU’YU ANLATTILAR

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Yönetim Kurulu Üyesi Lale Gündoğdu Öz, Kurucu Temsilcisi Zait Dirim Özgül ile Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Sekreter Gazi Kara, göreve yeni başlayan İl Müdürü Veysel Durgun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup okulu anlattılar. Gündoğdu temsilcileri, eğitim yatırımlarının sürdüğünü ifade ederek, “Bizim işimiz eğitim ve bunu en iyi şekilde yapmanın mücadelesi içindeyiz. Ülkemizin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Yeni okullar yapma projelerimiz var. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim ile birlikte iyi birer vatandaş olması içinde sosyal faaliyetlere büyük önem veririz” dediler. İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’da, Gündoğdu Koleji’nin yatırımlarının ülkemizin eğitimi adına çok önemli olduğundan bahsederek, “Hep söylerim eğitim yatırımı yapan iş insanlarımızı yürekten kutlarız. Eğitimin daha da büyümesi için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Gündoğdu Koleji temsilcilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.       

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Yönetim Kurulu Üyesi Lale Gündoğdu Öz, Kurucu Temsilcisi Zait Dirim Özgül ile Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Sekreter Gazi Kara, göreve yeni başlayan İl Müdürü Veysel Durgun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup okulu anlattılar.

Gündoğdu temsilcileri, eğitim yatırımlarının sürdüğünü ifade ederek, “Bizim işimiz eğitim ve bunu en iyi şekilde yapmanın mücadelesi içindeyiz. Ülkemizin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Yeni okullar yapma projelerimiz var. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim ile birlikte iyi birer vatandaş olması içinde sosyal faaliyetlere büyük önem veririz” dediler.

İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’da, Gündoğdu Koleji’nin yatırımlarının ülkemizin eğitimi adına çok önemli olduğundan bahsederek, “Hep söylerim eğitim yatırımı yapan iş insanlarımızı yürekten kutlarız. Eğitimin daha da büyümesi için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Gündoğdu Koleji temsilcilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.