GÜNDOĞDULULAR ATA’NIN HUZURUNDA

KÜLTÜR-SANAT 17.11.2017 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1028+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDULULAR ATA’NIN HUZURUNDA

    Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Öğrenci Meclisi üyeleri Anıtkabir gezisinde Aslanlı yoldan yürüyüp Ata’nın huzuruna çıkıp Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ni ziyaret etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulunan AGK öğrencileri daha sonra Anıtkabir önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.Rehber eşliğinde Anıtkabir’i gezen öğrenciler, özellikle Kurtuluş Müzesi’nden çok etkilendi. Bazı öğrenciler ilk kez geldikleri Anıtkabir’de her köşeyi dikkatle ve hayretle inceleyip duygu yüklü anlar yaşadılar. Öğrenciler, her Türk gencinin Anıtkabir’i mutlaka görmesi gerektiğini belirterek, “Ülkemizin kurucusu Ata’mızın huzurunda olmak bizlere gurur ve huzur verdi. Ata’mızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz” dediler. 

 

 

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Öğrenci Meclisi üyeleri Anıtkabir gezisinde Aslanlı yoldan yürüyüp Ata’nın huzuruna çıkıp Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulunan AGK öğrencileri daha sonra Anıtkabir önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.Rehber eşliğinde Anıtkabir’i gezen öğrenciler, özellikle Kurtuluş Müzesi’nden çok etkilendi. Bazı öğrenciler ilk kez geldikleri Anıtkabir’de her köşeyi dikkatle ve hayretle inceleyip duygu yüklü anlar yaşadılar.

Öğrenciler, her Türk gencinin Anıtkabir’i mutlaka görmesi gerektiğini belirterek, “Ülkemizin kurucusu Ata’mızın huzurunda olmak bizlere gurur ve huzur verdi. Ata’mızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.