GÜNEY ROTARY KULÜBÜ ÇEYREK ASRI GERİDE BIRAKTI

GÜNDEM 11.02.2020 - 13:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1226+ kez okundu.
 

GÜNEY ROTARY KULÜBÜ ÇEYREK ASRI GERİDE BIRAKTI

  Adana ile birlikte Türkiye'nin uluslararası tanıtımına katkıda bulunan Güney Rotary Kulübü 25. yaşını kutladı. Güney Rotary Kulübü'nün yapılan yıldönümü gecesine üye, eş ve çocukları da katıldı. Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Berkan Karataş, "Kulübümüz 8 Şubat 1995 yılında kurulmuş bölgenin kadın ve erkek üyelerinin olduğu ilk karma kulübüdür. Sosyal sorumluluk projeleri ile topluma hizmet eden kulübümüzde iş meslek grubu farklı üyelerimiz bulunmaktadır. Toplum için hizmet odaklı çalışmalarımız geçmiş yıllarda olduğu gibi devam ediyor. Birçok başarılı etkinlikte rol alan kulübümüz başarılı çalışmalarını insanlığa hizmet adına sürdürmeye devam ediyor. Topluma hizmet idealiyle pek çok projeye imza atan Güney Rotary Kulübü şehrimize iki kez Guinness rekoru kazandırmış tek dernektir” dedi. Konuşmaların ardından çeyrek asrı bırakan kulübün başkan ve üyeleri 25.yıl pastasını birlikte kesti. 

 

Adana ile birlikte Türkiye'nin uluslararası tanıtımına katkıda bulunan Güney Rotary Kulübü 25. yaşını kutladı. Güney Rotary Kulübü'nün yapılan yıldönümü gecesine üye, eş ve çocukları da katıldı.
Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Berkan Karataş, "Kulübümüz 8 Şubat 1995 yılında kurulmuş bölgenin kadın ve erkek üyelerinin olduğu ilk karma kulübüdür. Sosyal sorumluluk projeleri ile topluma hizmet eden kulübümüzde iş meslek grubu farklı üyelerimiz bulunmaktadır. Toplum için hizmet odaklı çalışmalarımız geçmiş yıllarda olduğu gibi devam ediyor. Birçok başarılı etkinlikte rol alan kulübümüz başarılı çalışmalarını insanlığa hizmet adına sürdürmeye devam ediyor. Topluma hizmet idealiyle pek çok projeye imza atan Güney Rotary Kulübü şehrimize iki kez Guinness rekoru kazandırmış tek dernektir” dedi.
Konuşmaların ardından çeyrek asrı bırakan kulübün başkan ve üyeleri 25.yıl pastasını birlikte kesti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.