GÜRER’DEN EĞİTİM İŞ VE ÇAĞDAŞ YAŞAM DERNEĞİNE ZİYARET

28.01.2020 - 14:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1488+ kez okundu.
 

GÜRER’DEN EĞİTİM İŞ VE ÇAĞDAŞ YAŞAM DERNEĞİNE ZİYARET

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde Eğitim İş Şubesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği şubesini ziyaret etti. Eğitim İş Şube Başkanı Timur Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile eğitim üzerine görüşen Gürer MEB öğretmeni taşeronlaştırdığını söyledi. Gürer kadrolu, sözleşmeli, ücretli, vekil, geçici gibi tanımlanan öğretmenler yanında Rehabilitasyon Merkezlerinde çalışıp cezada 657 uygulama da işçi sayılan eğitimcilerin ve Suriyeli Öğrencilere eğitim verip öğretmen sayılmayanlarla öğretmenin çoklu tanıma erdiğini belirtti. Gürer öğretmenler ek 3600 sözü verildiği halde tutulmadığını, özlük hakları iyileştirilmediğini, mobing uygulamalarının özellikle sendika tercihlerinde devam ettiğini bildiklerini ve sorunların çözümü için verdikleri kanun teklifleri bulunduğunu anlattı. Gürer öğretmenlerin kadrolu olması ve Çağdaş eğitim verilecek düzenlemelerin sağlanmadı eğitimde sorunların çözüm yoludur diye konuştu. Eğitim İş Şube Başkanı Timur Özkan’da öğretmenler ve eğitimde sorunlar konusunda Gürer’e sendikanın görüşlerini anlattı.   ÇAĞDAŞ YAŞAM ZİYARET   CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şubesini de ziyaret etti. Başkan il dışında olması nedeni ile yöneticilerle görüştü. Çağdaş Yaşam Derneğinin özellikle kız çocuklarının okuması ve burs desteği konusunda büyük özverili çalışmaları olduğunu belirten Gürer, derneğin eğitime verdiği önemli katkısı taktire şayan” dedi. Yönetim Kurulu üyeleri de dernek faaliyetleri konusunda bilgi verdiler. Lise ve Üniversite öğrencilere sağlanan bursları anlattılar. Derneğin gönüllük esası ile çalıştığını ifade ederek daha çok çocuğumuza destek vermek için çalışıyoruz” dediler.  



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde Eğitim İş Şubesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği şubesini ziyaret etti. Eğitim İş Şube Başkanı Timur Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile eğitim üzerine görüşen Gürer MEB öğretmeni taşeronlaştırdığını söyledi. Gürer kadrolu, sözleşmeli, ücretli, vekil, geçici gibi tanımlanan öğretmenler yanında Rehabilitasyon Merkezlerinde çalışıp cezada 657 uygulama da işçi sayılan eğitimcilerin ve Suriyeli Öğrencilere eğitim verip öğretmen sayılmayanlarla öğretmenin çoklu tanıma erdiğini belirtti. Gürer öğretmenler ek 3600 sözü verildiği halde tutulmadığını, özlük hakları iyileştirilmediğini, mobing uygulamalarının özellikle sendika tercihlerinde devam ettiğini bildiklerini ve sorunların çözümü için verdikleri kanun teklifleri bulunduğunu anlattı. Gürer öğretmenlerin kadrolu olması ve Çağdaş eğitim verilecek düzenlemelerin sağlanmadı eğitimde sorunların çözüm yoludur diye konuştu. Eğitim İş Şube Başkanı Timur Özkan’da öğretmenler ve eğitimde sorunlar konusunda Gürer’e sendikanın görüşlerini anlattı.
 

ÇAĞDAŞ YAŞAM ZİYARET
 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şubesini de ziyaret etti. Başkan il dışında olması nedeni ile yöneticilerle görüştü. Çağdaş Yaşam Derneğinin özellikle kız çocuklarının okuması ve burs desteği konusunda büyük özverili çalışmaları olduğunu belirten Gürer, derneğin eğitime verdiği önemli katkısı taktire şayan” dedi. Yönetim Kurulu üyeleri de dernek faaliyetleri konusunda bilgi verdiler. Lise ve Üniversite öğrencilere sağlanan bursları anlattılar. Derneğin gönüllük esası ile çalıştığını ifade ederek daha çok çocuğumuza destek vermek için çalışıyoruz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.