GÜRKAN UYGUN'DAN ERKEN REZERVASYON

DÜNYA 30.06.2018 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2203+ kez okundu.
 

GÜRKAN UYGUN'DAN ERKEN REZERVASYON

Genç şarkıcı Umut Açıkgöz “Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki gün Azka Otel’de sahne aldı. Sevilen şarkılarını Azka Otel misafirleri için söyleyen Umut Açıkgöz konser alanını dolduran otel misafirlerini tam anlamıyla coşturdu. Konserin ortalarında kendisini dinlemeye gelen Zeynep adlı bir hayranı ile ‘’Uzun İnce Bir Yoldayım’’ şarkısına düet yapan genç sanatçı, ‘’Helal olsun bu nasıl bir ses bu nasıl bir nefes’’ diyerek hayranını alkışladı. Genç şarkıcının hareketli ezgileri eşliğinde bir an olsun yerlerine oturamayan konuklar yaklaşık 3 saat süren sahne programında gönüllerince eğlendiler.   Öte yandan Kurtlar Vadisi’nde Memati rolüyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun şarkıcı Umut Açıkgöz’ün performansını instagramdan canlı olarak izledi. "Öldüm de Uyandım Gülüm" şarkısını canlı yayında isteyen Uygun’u kırmayan Umut Açıkgöz, seslendirdiği şarkının ardından başarılı sanatçıyı selamlarken Gürkan Uygun'da en kısa sürede Azka Otel'e gelerek genç şarkıcının bir sonraki sahnesini en ön sıradan izleyeceğini söyledi.  

Genç şarkıcı Umut Açıkgöz “Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki gün Azka Otel’de sahne aldı. Sevilen şarkılarını Azka Otel misafirleri için söyleyen Umut Açıkgöz konser alanını dolduran otel misafirlerini tam anlamıyla coşturdu. Konserin ortalarında kendisini dinlemeye gelen Zeynep adlı bir hayranı ile ‘’Uzun İnce Bir Yoldayım’’ şarkısına düet yapan genç sanatçı, ‘’Helal olsun bu nasıl bir ses bu nasıl bir nefes’’ diyerek hayranını alkışladı. Genç şarkıcının hareketli ezgileri eşliğinde bir an olsun yerlerine oturamayan konuklar yaklaşık 3 saat süren sahne programında gönüllerince eğlendiler.

 

Öte yandan Kurtlar Vadisi’nde Memati rolüyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun şarkıcı Umut Açıkgöz’ün performansını instagramdan canlı olarak izledi. "Öldüm de Uyandım Gülüm" şarkısını canlı yayında isteyen Uygun’u kırmayan Umut Açıkgöz, seslendirdiği şarkının ardından başarılı sanatçıyı selamlarken Gürkan Uygun'da en kısa sürede Azka Otel'e gelerek genç şarkıcının bir sonraki sahnesini en ön sıradan izleyeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.