HAFTA BOYUNCA ÇİÇEK DAĞITACAK

GÜNDEM 08.07.2020 - 11:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1642+ kez okundu.
 

HAFTA BOYUNCA ÇİÇEK DAĞITACAK

M1 Adana’dakoronavirüsle mücadele kapsamında sağlıkları için kurallara uyan ve sabırla evinde kalan 65 yaş üstü büyüklerimize hediye çiçek dağıtımı gerçekleşti.
M1 Adana, taze hava, taze nefes, açık alışveriş, geniş koridor, yüksek tavan, bol mesafe, sağlıklı ve havalı alışverişi yaşatmaya devam ediyor. Ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikleri ‘’Minnettarız’’ sloganı ile sürdürüyor. Yeni tip koronavirüsle (COVİD-19) mücadele kapsamında iç işleri bakanlığı genelgesiyle aylardır sokağa çıkma kısıtlaması ile evlerinde kalan 65 yaş üzeri vatandaşlar sokağa çıkmanın mutluluğunu yaşamaya başladılar. Alışveriş merkezlerinde 10:00- 20:00 saatleri arasında ziyaret edebilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlar M1 Adanaya geldiklerinde alışveriş merkezi tarafından organize edilen sürpriz ile karşılaştılar.  Sağlıkları için sabırla evinde kalan 65 ve üzeri yaş büyüklerine minnettarız hediyesi olarak sukulent çiçek dağıtıldı. Dün başlayan çiçek dağıtımı bu hafta boyunca devam edecek.  65 Yaş ve üzeri tüm büyüklerimiz kimlikleri ile birlikte minnettarlığımızın simgesi olan sukulent çiçekleri M1 Adana’da bulunan stanttan ücretsiz olarak alabilirler. Kampanyalı alışveriş, gerçekleşecek olan etkinlikler ve daha fazla bilgi için sosyal medya hesapları ve web sitesi ziyaret edilebilir.  Sosyal Medya Hesapları (Facebook,Twitter,Instagram):   m1adana / #birlikteyeneceğiz Web sitesi:  www.m1adana.com.tr                              
M1 Adana’dakoronavirüsle mücadele kapsamında sağlıkları için kurallara uyan ve sabırla evinde kalan 65 yaş üstü büyüklerimize hediye çiçek dağıtımı gerçekleşti.

M1 Adana, taze hava, taze nefes, açık alışveriş, geniş koridor, yüksek tavan, bol mesafe, sağlıklı ve havalı alışverişi yaşatmaya devam ediyor. Ziyaretçileri için düzenlemiş olduğu etkinlikleri ‘’Minnettarız’’ sloganı ile sürdürüyor. Yeni tip koronavirüsle (COVİD-19) mücadele kapsamında iç işleri bakanlığı genelgesiyle aylardır sokağa çıkma kısıtlaması ile evlerinde kalan 65 yaş üzeri vatandaşlar sokağa çıkmanın mutluluğunu yaşamaya başladılar. Alışveriş merkezlerinde 10:00- 20:00 saatleri arasında ziyaret edebilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlar M1 Adanaya geldiklerinde alışveriş merkezi tarafından organize edilen sürpriz ile karşılaştılar.  Sağlıkları için sabırla evinde kalan 65 ve üzeri yaş büyüklerine minnettarız hediyesi olarak sukulent çiçek dağıtıldı. Dün başlayan çiçek dağıtımı bu hafta boyunca devam edecek.  65 Yaş ve üzeri tüm büyüklerimiz kimlikleri ile birlikte minnettarlığımızın simgesi olan sukulent çiçekleri M1 Adana’da bulunan stanttan ücretsiz olarak alabilirler.

Kampanyalı alışveriş, gerçekleşecek olan etkinlikler ve daha fazla bilgi için sosyal medya hesapları ve web sitesi ziyaret edilebilir. 

Sosyal Medya Hesapları (Facebook,Twitter,Instagram):   m1adana / #birlikteyeneceğiz

Web sitesi:  www.m1adana.com.tr

 

 

 

 

               

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.