Hainler, Masum Vatandaşları Böyle Şehit Etmiş

SİYASET 30.05.2018 - 10:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2037+ kez okundu.
 

Hainler, Masum Vatandaşları Böyle Şehit Etmiş

15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeyi engellemek için Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe'deki karargahına gelen vatandaşların şehit edilme ve yaralanma anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında darbeyi engellemek için Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe'deki karargahına gelen vatandaşların şehit edilme ve yaralanma anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. TÜRK BAYRAKLI VATANDAŞLARA ATEŞ ETTİLER Darbecilerin ellerinde Türk bayrakları olan vatandaşları gözünü kırpmadan vurmaları anbean kaydedildi. GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETMİŞ 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe'deki karargahında yaşanan eylemlere ilişkin 243 sanık hakkında açılan dava, Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesince görülüyor. O gece karargahta kayıtta olan güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, dava dosyasına girdi. Darbecilerin o gece yaptıklarını tek tek gözler önüne seren görüntüler, gözü dönmüş darbecilerin vatandaşları şehit ettiği ve yaraladığı anları anbean kaydetti.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeyi engellemek için Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe'deki karargahına gelen vatandaşların şehit edilme ve yaralanma anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında darbeyi engellemek için Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe'deki karargahına gelen vatandaşların şehit edilme ve yaralanma anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

TÜRK BAYRAKLI VATANDAŞLARA ATEŞ ETTİLER

Darbecilerin ellerinde Türk bayrakları olan vatandaşları gözünü kırpmadan vurmaları anbean kaydedildi.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETMİŞ

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe'deki karargahında yaşanan eylemlere ilişkin 243 sanık hakkında açılan dava, Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesince görülüyor. O gece karargahta kayıtta olan güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, dava dosyasına girdi. Darbecilerin o gece yaptıklarını tek tek gözler önüne seren görüntüler, gözü dönmüş darbecilerin vatandaşları şehit ettiği ve yaraladığı anları anbean kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.