HAK-İŞ KONFEDERASYONU ADANA İL TEMSİLCİLİĞİNDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

GÜNDEM 15.04.2021 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1488+ kez okundu.
 

HAK-İŞ KONFEDERASYONU ADANA İL TEMSİLCİLİĞİNDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Temsilcisi Abdurrahman Yücel ve beraberinde şube başkanları, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, İl Temsilcisi Abdurrahman Yücel’den gerçekleştirdikleri sendikal faaliyetler hakkında bilgiler edindi. Sendikaların gelişmiş toplumlar için vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirten Vali Elban, sendikalarca üyelerinin hak ve menfaatlerini gözetip geliştirmeye yönelik gerçekleştirilen tüm çalışmaların önemli olduğunu ifade ederek konuklarına görevlerinde başarılar temennisinde bulundu. Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Temsilcisi Abdurrahman Yücel ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.  

Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Temsilcisi Abdurrahman Yücel ve beraberinde şube başkanları, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, İl Temsilcisi Abdurrahman Yücel’den gerçekleştirdikleri sendikal faaliyetler hakkında bilgiler edindi.

Sendikaların gelişmiş toplumlar için vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirten Vali Elban, sendikalarca üyelerinin hak ve menfaatlerini gözetip geliştirmeye yönelik gerçekleştirilen tüm çalışmaların önemli olduğunu ifade ederek konuklarına görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

Hak-İş Konfederasyonu Adana İl Temsilcisi Abdurrahman Yücel ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.