HALİD ÇALIŞKAN, BEYAZÇİÇEK’İ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 27.01.2021 - 14:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1562+ kez okundu.
 

HALİD ÇALIŞKAN, BEYAZÇİÇEK’İ ZİYARET ETTİ

  Saadet Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halid Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Hamza Çalışkan, İbrahim Topal ve Ramazan Yıldırım ile birlikte Hüdapar İlçe Başkanı Fethullah Beyazçiçek’i ziyaret etti. Hüda-Par Seyhan İlçe binasında gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Fethullah Beyazçiçek ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Gündeme dair konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak başlayan sohbette Halid Çalışkan, “Ülke olarak zor günlerden geçmekteyiz. Dolayısıyla Adana’mızda da ekonomik olarak ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Ekonomik sıkıntılarımızın yanında manevi değerlerimizi de derinden sarsan İstanbul sözleşmesi, İslam toplumunun en değerli yapı taşı olan aile müessesesini temelden sarsmaktadır” dedi.  Görüşmenin devamında birlik beraberliğin önemine vurgu yapıldı. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Beyazçiçek, “Hem ilimizin, hem de ülkemizin gündemindeki konular üzerinde fikir alışverişinde bulunmamız adına güzel bir görüşme oldu. Bu ziyaretlerin sık sık yapılması ve fikir alışverişlerinin devam etmesi herkes için fayda sağlayacağına inanıyorum." dedi. Ayrıca Beyazçiçek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halid Çalışkan ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Saadet Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halid Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Hamza Çalışkan, İbrahim Topal ve Ramazan Yıldırım ile birlikte Hüdapar İlçe Başkanı Fethullah Beyazçiçek’i ziyaret etti. Hüda-Par Seyhan İlçe binasında gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Fethullah Beyazçiçek ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Gündeme dair konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak başlayan sohbette Halid Çalışkan, “Ülke olarak zor günlerden geçmekteyiz. Dolayısıyla Adana’mızda da ekonomik olarak ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Ekonomik sıkıntılarımızın yanında manevi değerlerimizi de derinden sarsan İstanbul sözleşmesi, İslam toplumunun en değerli yapı taşı olan aile müessesesini temelden sarsmaktadır” dedi.  Görüşmenin devamında birlik beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Beyazçiçek, “Hem ilimizin, hem de ülkemizin gündemindeki konular üzerinde fikir alışverişinde bulunmamız adına güzel bir görüşme oldu. Bu ziyaretlerin sık sık yapılması ve fikir alışverişlerinin devam etmesi herkes için fayda sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Ayrıca Beyazçiçek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halid Çalışkan ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.