Haluk Levent, annesini kaybetti

04.11.2019 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1417+ kez okundu.
 

Haluk Levent, annesini kaybetti

  Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, annesini kaybetti. Sanatçı Haluk Levent, annesi Sabriye Leven’tin vefatını Twitter hesabından duyurdu.  EN BÜYÜK İYİLİK HAREKETİNE İMZA ATIYOR Sanatçıların magazinle ya da yeni çıkardıkları albümlerle gündeme geldiği Türkiye’de gerçek bir sanatçı duruşuyla dikkat çeken Haluk Levent, kurduğu AHBAP derneği aracılığıyla da son zamanların en büyük iyilik hareketine imza atan bir isim oldu.  Twitter hesabından ihtyaç sahiplerine verdiği anlamlı destekle takdir toplayan, sevindiren haberler veren  sanatçı, bu kez en acı haberi paylaştı.  SABRİYE’Yİ KAYBETTİK Ünlü sanatçı Haluk Levent, annesi Sabriye Levent’i kaybetmesi nedeniyle acı haberi Twitter hesabından şöyle duyurdu:  "Dün gece annemiz Sabriye'yi kaybettik. Bir süre burada olamayacağım. Bu sayfayı Veli Sevinç yönetecek. Ahbap'lar çalışmaya devam edecek yarım kalan iş bırakmayacak... Yakında görüşürüz canlarım" dedi.  Haluk Levent'in paylaşımının altına binlerce baş sağlığı yorumu yazıldı.

 

Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, annesini kaybetti. Sanatçı Haluk Levent, annesi Sabriye Leven’tin vefatını Twitter hesabından duyurdu. 
EN BÜYÜK İYİLİK HAREKETİNE İMZA ATIYOR
Sanatçıların magazinle ya da yeni çıkardıkları albümlerle gündeme geldiği Türkiye’de gerçek bir sanatçı duruşuyla dikkat çeken Haluk Levent, kurduğu AHBAP derneği aracılığıyla da son zamanların en büyük iyilik hareketine imza atan bir isim oldu.  Twitter hesabından ihtyaç sahiplerine verdiği anlamlı destekle takdir toplayan, sevindiren haberler veren  sanatçı, bu kez en acı haberi paylaştı. 
SABRİYE’Yİ KAYBETTİK
Ünlü sanatçı Haluk Levent, annesi Sabriye Levent’i kaybetmesi nedeniyle acı haberi Twitter hesabından şöyle duyurdu:
 "Dün gece annemiz Sabriye'yi kaybettik. Bir süre burada olamayacağım. Bu sayfayı Veli Sevinç yönetecek. Ahbap'lar çalışmaya devam edecek yarım kalan iş bırakmayacak... Yakında görüşürüz canlarım" dedi. 
Haluk Levent'in paylaşımının altına binlerce baş sağlığı yorumu yazıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.