Haluk Levent, DreamworkOffices’te konser verdi

DÜNYA 10.10.2019 - 12:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1332+ kez okundu.
 

Haluk Levent, DreamworkOffices’te konser verdi

    Ünlü sanatçı, twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Avcı’ya sözünü tutup, DreamworkOffices’te söyleşi yaptı, ardından konser verdi.   Ünlü sanatçı, Twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Murat Avcı’ya sözünü tutup, DreamWorkOffices’te söyleşi yaptı, ardından konser verdi. Fotoğraflı / Görüntülü   ADANA / Sesi ve benzersiz yorumu ile milyonlarca hayran kitlesine sahip olmasının yanı sıra yaptığı iyilik hareketleriyle adından söz ettiren Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Murat Avcı’ya sözünü tutup, DreamWorkOffices’te sadece DreamWork üyelerine özel konser verdi. Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent,  coworking (paylaşımlı) ofis konseptiyle, girişimciler, yatırımcılar, şirketler ve freelance çalışanlar için kiralık hazır ofisler, ortak çalışma alanları, kiralık toplantı odaları ve sanal ofis hizmetleri sunan DreamworkOffices’e girişinde yoğun bir hayran kitlesi sevgi gösterileri ile karşılandı. Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı, DreamWorkOffices yöneticisi Billur Avcı, ofis kiracıları ve iyilik hareketi olan AHBAP Grubu üyeleri ile sohbet eden Hakuk Levent, iyilik yapmanın verdiği huzuru anlattı. Kurduğu AHBAP Derneği’nin amaçları ve yaptıkları çalışmaları anlatan Haluk Levent,  bu vesile ile iyilik çalışmalarına katkı sunan herkese teşekkür etti. Orhan Murat Avcı’yı da kutlayan Haluk Levent, bir süre önce Twitter hesabından, hemşehrilerine, “Kerem Otizim’li. El kasları da zayıf. Makas dahi tutamıyor. Babası S. nin asgari ücretli işe ihtiyacı var. Şoförlüğü var. Bir yıldır elimizden geleni yapıyoruz. Adana’da yaşıyor.Bu arkadaşımıza kefilim. Ona kim iş verirse Adana’ya geldiğimde sülalesine konser vereceğim!” mesajını yayınladığını anımsatarak, şöyle devam etti: “Bu mesajıma; Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı’dan dakikalar içinde yanıt geldi. Bana,  ‘Haluk Abi  sen kefilsen yeter bize, Adana’daki DreamWorkOffices’te işe alabiliriz ama konseri sülaleye değil, mümkünse DreamWorkOffices’te  isteriz’ dedi. O sözünde durdu, şimdi ben de sözümde durdum ve buradayım.” Söyleşi ve konserin ardından Orhan Murat Avcı ve Billur Avcı, ünlü sanatçıya “DREAMWORK OFFICES Hatırası” yazılı ve Adanalı bir sanatçı tarafından çizilen portre fotoğrafını armağan ettiler. Ünlü sanatçı ziyaretinde DreamWork üyeleriyle bol bol selfie çekildi.  

 

 

Ünlü sanatçı, twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Avcı’ya sözünü tutup, DreamworkOffices’te söyleşi yaptı, ardından konser verdi.

 

Ünlü sanatçı, Twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Murat Avcı’ya sözünü tutup, DreamWorkOffices’te söyleşi yaptı, ardından konser verdi.

Fotoğraflı / Görüntülü

 

ADANA / Sesi ve benzersiz yorumu ile milyonlarca hayran kitlesine sahip olmasının yanı sıra yaptığı iyilik hareketleriyle adından söz ettiren Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Murat Avcı’ya sözünü tutup, DreamWorkOffices’te sadece DreamWork üyelerine özel konser verdi.

Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent,  coworking (paylaşımlı) ofis konseptiyle, girişimciler, yatırımcılar, şirketler ve freelance çalışanlar için kiralık hazır ofisler, ortak çalışma alanları, kiralık toplantı odaları ve sanal ofis hizmetleri sunan DreamworkOffices’e girişinde yoğun bir hayran kitlesi sevgi gösterileri ile karşılandı.

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı, DreamWorkOffices yöneticisi Billur Avcı, ofis kiracıları ve iyilik hareketi olan AHBAP Grubu üyeleri ile sohbet eden Hakuk Levent, iyilik yapmanın verdiği huzuru anlattı.

Kurduğu AHBAP Derneği’nin amaçları ve yaptıkları çalışmaları anlatan Haluk Levent,  bu vesile ile iyilik çalışmalarına katkı sunan herkese teşekkür etti.

Orhan Murat Avcı’yı da kutlayan Haluk Levent, bir süre önce Twitter hesabından, hemşehrilerine, “Kerem Otizim’li. El kasları da zayıf. Makas dahi tutamıyor. Babası S. nin asgari ücretli işe ihtiyacı var. Şoförlüğü var. Bir yıldır elimizden geleni yapıyoruz. Adana’da yaşıyor.Bu arkadaşımıza kefilim. Ona kim iş verirse Adana’ya geldiğimde sülalesine konser vereceğim!” mesajını yayınladığını anımsatarak, şöyle devam etti:

“Bu mesajıma; Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı’dan dakikalar içinde yanıt geldi. Bana,  ‘Haluk Abi  sen kefilsen yeter bize, Adana’daki DreamWorkOffices’te işe alabiliriz ama konseri sülaleye değil, mümkünse DreamWorkOffices’te  isteriz’ dedi. O sözünde durdu, şimdi ben de sözümde durdum ve buradayım.”

Söyleşi ve konserin ardından Orhan Murat Avcı ve Billur Avcı, ünlü sanatçıya “DREAMWORK OFFICES Hatırası” yazılı ve Adanalı bir sanatçı tarafından çizilen portre fotoğrafını armağan ettiler.

Ünlü sanatçı ziyaretinde DreamWork üyeleriyle bol bol selfie çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.