Havaalanlarında İş Ağınızı Genişleten Uygulama

03.08.2018 - 12:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2298+ kez okundu.
 

Havaalanlarında İş Ağınızı Genişleten Uygulama

Her gün yüz binlerce insanın kullandığı havaalanlarında, artık zamanınızı iş ağınızı genişletmek ve yeni kontaklar edinmek için kullanabilirsiniz. Yeni bir seyahat ekosistemi yaratmaya hazırlanan "btrfly"uygulaması; uçak yolcularının havaalanlarında sosyalleşmesinisağlarken aynı zamanda markalar tarafından sunulan ayrıcalıklardan da faydalanmalarına olanak tanıyor.
"btrfly" uygulamasını yükleyen yolcular o anda aynı havalimanından uçan veya aynı uçaktaki diğer yolcuların profillerini görerek onlarla diyalog kurabiliyor. Dünyadaki 380 farklı havaalanında kullanılabilen "btrfly", uçakla yolculuk yapacak kişilerin oluşturdukları sanal bir bekleme salonu gibi hizmet veriyor. Uygulama yolcuların havaalanlarındaki tüm bekleme salonlarında ve uçuş sırasında internet bağlantısı varsa uçak içinde birbiriyle diyalog kurmasını ve sosyalleşmesini sağlıyor."btrfly" uygulamasını yükleyen yolcular o anda aynı havalimanından uçan veya aynı uçaktaki diğer yolcuların profillerini görerek onlarla diyalog kurabiliyor.İngiltere ve Kanada’da yaşayan Türk girişimciler tarafından geliştirilen uygulamada kullanıcılar havaalanında geçirdikleri boş saatleri bir yol arkadaşı bularakdeğerlendirirken aynı zamanda uygulamadaki profillerde yer alan meslek bilgileriyle bir iş bağlantısının ilk temellerini atabiliyorlar.Tek başına yolculuk yapan ve özel yolcu salonlarına giriş hakkı olan bazı kullanıcılar bu haklarını yanlarındaki kişi adına kullanmak için de uygulamayı kullanabiliyor.“btrfly” uygulaması içerisinde işbirliği yapılan markalar ile oluşturulan “Smart Lounge” konsepti ise sunduğu özel ayrıcalıklarla uçak yolculuğunu daha zevkli hale getirmeyi amaçlıyor. “Smart Lounge” üyeliği bulunan kullanıcılar havalimanlarındaki restoranları kullanarak indirim ve ikramlardan faydalanırken kişiye özel bir seyahat ve lounge deneyimi yaşıyorlar.“btrfly”ın Smart Lounge konseptinde sunduğu diğer bir ayrıcalık ise uçuş bilgilerinizi takip ederek sizi bilgilendiren ve adeta kişisel seyahat asistanınız olarak konumlanan Skye; uçaktan indiğinizde bagajınızın nerede olduğunu da sizinle paylaşıyor.            
Her gün yüz binlerce insanın kullandığı havaalanlarında, artık zamanınızı iş ağınızı genişletmek ve yeni kontaklar edinmek için kullanabilirsiniz. Yeni bir seyahat ekosistemi yaratmaya hazırlanan "btrfly"uygulaması; uçak yolcularının havaalanlarında sosyalleşmesinisağlarken aynı zamanda markalar tarafından sunulan ayrıcalıklardan da faydalanmalarına olanak tanıyor.

"btrfly" uygulamasını yükleyen yolcular o anda aynı havalimanından uçan veya aynı uçaktaki diğer yolcuların profillerini görerek onlarla diyalog kurabiliyor.

Dünyadaki 380 farklı havaalanında kullanılabilen "btrfly", uçakla yolculuk yapacak kişilerin oluşturdukları sanal bir bekleme salonu gibi hizmet veriyor. Uygulama yolcuların havaalanlarındaki tüm bekleme salonlarında ve uçuş sırasında internet bağlantısı varsa uçak içinde birbiriyle diyalog kurmasını ve sosyalleşmesini sağlıyor."btrfly" uygulamasını yükleyen yolcular o anda aynı havalimanından uçan veya aynı uçaktaki diğer yolcuların profillerini görerek onlarla diyalog kurabiliyor.İngiltere ve Kanada’da yaşayan Türk girişimciler tarafından geliştirilen uygulamada kullanıcılar havaalanında geçirdikleri boş saatleri bir yol arkadaşı bularakdeğerlendirirken aynı zamanda uygulamadaki profillerde yer alan meslek bilgileriyle bir iş bağlantısının ilk temellerini atabiliyorlar.Tek başına yolculuk yapan ve özel yolcu salonlarına giriş hakkı olan bazı kullanıcılar bu haklarını yanlarındaki kişi adına kullanmak için de uygulamayı kullanabiliyor.“btrfly” uygulaması içerisinde işbirliği yapılan markalar ile oluşturulan “Smart Lounge” konsepti ise sunduğu özel ayrıcalıklarla uçak yolculuğunu daha zevkli hale getirmeyi amaçlıyor. “Smart Lounge” üyeliği bulunan kullanıcılar havalimanlarındaki restoranları kullanarak indirim ve ikramlardan faydalanırken kişiye özel bir seyahat ve lounge deneyimi yaşıyorlar.“btrfly”ın Smart Lounge konseptinde sunduğu diğer bir ayrıcalık ise uçuş bilgilerinizi takip ederek sizi bilgilendiren ve adeta kişisel seyahat asistanınız olarak konumlanan Skye; uçaktan indiğinizde bagajınızın nerede olduğunu da sizinle paylaşıyor.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.