HAYIRLI OLSUN ZEKERİYA ABİ!

GÜNDEM 15.02.2021 - 16:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2498+ kez okundu.
 

HAYIRLI OLSUN ZEKERİYA ABİ!

İMO Eski Başkanı Turanbayburt, eleştirdiği bir yöntemle yapılan (md. 21B) 4,3 milyonluk ihaleyi kazandı.
Adana’nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi’nin iştiraki Seyhan İmar A.Ş.’nin Genel Müdürü, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eski Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nce (ASKİ) pazarlık usulü yapılan bir ihaleyi kazandı.  ELEŞTİRDİĞİ MADDEYLE İHALE KAZANDI! ASKİ’nin şehrin muhtelif mahallelerinde acil içme suyu depoları yapımı ile ilgili ihale sonuçlandı.  Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen hallerde izin verilen pazarlık usulü (Madde 21B) yapılan ve 4 teklifin alındığı ihaleyi 4 milyon 290 bin 499 lira bedelle Seyhan İmar A.Ş. Genel Müdürü Zekeriya Turanbayburt aldı. BAL TUTAN PARMAĞINI YALIYOR… İhale şartlarına göre, Zekeriya Turanbayburt;  18 Şubat ile 15 Aralık 2021’i kapsayan 300 günlük sürede acil içme suyu depolarının yapımını tamamlayacak. Turanbayburt, İMO Başkanlığı yaptığı dönemde, yerel seçimler öncesi usulsüz şekilde yapıldığı ileri sürülen 589 milyonluk köprü ve yol ihalesinin, şu an ihale aldığı (CHP’li Zeydan Karalar yönetimi) tarafından kapsamlı şekilde incelenmesini istemişti.
İMO Eski Başkanı Turanbayburt, eleştirdiği bir yöntemle yapılan (md. 21B) 4,3 milyonluk ihaleyi kazandı.

Adana’nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi’nin iştiraki Seyhan İmar A.Ş.’nin Genel Müdürü, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eski Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nce (ASKİ) pazarlık usulü yapılan bir ihaleyi kazandı. 

ELEŞTİRDİĞİ MADDEYLE İHALE KAZANDI!
ASKİ’nin şehrin muhtelif mahallelerinde acil içme suyu depoları yapımı ile ilgili ihale sonuçlandı.  Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen hallerde izin verilen pazarlık usulü (Madde 21B) yapılan ve 4 teklifin alındığı ihaleyi 4 milyon 290 bin 499 lira bedelle Seyhan İmar A.Ş. Genel Müdürü Zekeriya Turanbayburt aldı.

BAL TUTAN PARMAĞINI YALIYOR…
İhale şartlarına göre, Zekeriya Turanbayburt;  18 Şubat ile 15 Aralık 2021’i kapsayan 300 günlük sürede acil içme suyu depolarının yapımını tamamlayacak. Turanbayburt, İMO Başkanlığı yaptığı dönemde, yerel seçimler öncesi usulsüz şekilde yapıldığı ileri sürülen 589 milyonluk köprü ve yol ihalesinin, şu an ihale aldığı (CHP’li Zeydan Karalar yönetimi) tarafından kapsamlı şekilde incelenmesini istemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.