“Hayal edilemeyenleri hayata geçiriyoruz”

SİYASET 14.11.2018 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1075+ kez okundu.
 

“Hayal edilemeyenleri hayata geçiriyoruz”

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kürkçüler Mahallesi’nde hemşerileriyle bir araya geldi Başkan Sözlü burada yaptığı konuşmada Adana’nın geleceğini inşa edecek projeleri birer birer hayata geçirdiklerini ifade ederken “Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için buradayız” dedi. SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bir taraftan hemşerilerinin refahını artıracak projeleri hayata geçirerek kentin kemikleşmiş problemlerini çözüme kavuştururken diğer taraftan da hemşerileri ile buluşup onların sorun, talep ve takdirlerini dinliyor. Türkiye’de 7/24 mesaide olan nadide belediye başkanlarından olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kürkçüler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. “GAYEMİZ GELECEK NESİLLERİN ADANA’SINI İNŞA ETMEK” Coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Sözlü, burada yaptığı konuşmada Kürkçüler’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Adana’nın kırsalındaki tek hanenin olduğu yerlere hizmet götürdüklerini belirtti ve “Gayemiz gelecek seçimler değil gelecek nesiller... Onlara daha yaşanabilir bir Adana bırakmak...” dedi. “HAYAL EDİLEMEYENLERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ” Adana’da hayata geçirdiği projeler hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Sözlü, Girne Köprüsü’nün genişliğini iki katına çıkardıklarını, Yavuzlar’ı Sular mevkiine bağlayan yeni bir köprünün inşa edildiğini ve daha hayal dahi edilemeyecek birçok projeyi hayata geçirdiklerini aktardı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Sözlü, konuşmanın sonunda mahalle sakinlerinin fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi.  

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kürkçüler Mahallesi’nde hemşerileriyle bir araya geldi

Başkan Sözlü burada yaptığı konuşmada Adana’nın geleceğini inşa edecek projeleri birer birer hayata geçirdiklerini ifade ederken “Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için buradayız” dedi.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bir taraftan hemşerilerinin refahını artıracak projeleri hayata geçirerek kentin kemikleşmiş problemlerini çözüme kavuştururken diğer taraftan da hemşerileri ile buluşup onların sorun, talep ve takdirlerini dinliyor. Türkiye’de 7/24 mesaide olan nadide belediye başkanlarından olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kürkçüler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

“GAYEMİZ GELECEK NESİLLERİN ADANA’SINI İNŞA ETMEK”

Coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Sözlü, burada yaptığı konuşmada Kürkçüler’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Adana’nın kırsalındaki tek hanenin olduğu yerlere hizmet götürdüklerini belirtti ve “Gayemiz gelecek seçimler değil gelecek nesiller... Onlara daha yaşanabilir bir Adana bırakmak...” dedi.

“HAYAL EDİLEMEYENLERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Adana’da hayata geçirdiği projeler hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Sözlü, Girne Köprüsü’nün genişliğini iki katına çıkardıklarını, Yavuzlar’ı Sular mevkiine bağlayan yeni bir köprünün inşa edildiğini ve daha hayal dahi edilemeyecek birçok projeyi hayata geçirdiklerini aktardı.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Sözlü, konuşmanın sonunda mahalle sakinlerinin fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.