“HEDEFLERİNİZE ULAŞMAK ELİNİZDE”

EĞİTİM 04.02.2019 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1610+ kez okundu.
 

“HEDEFLERİNİZE ULAŞMAK ELİNİZDE”

  SANKO Üniversitesi ülke geleceğinin en büyük güvencesi olan gençlerin mesleki tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla, kariyer günleri düzenliyor.   “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde” sloganıyla SANKO Üniversitesi Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik kadrosu tarafından 6 Şubat 2019 Çarşamba Günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde, belediye konferans salonunda kariyer günlerinin ilkini gerçekleştirilecek.   SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Tuna, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi İpek Katırcı Kırmacı, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Görevlisi Meryem Özdemir ve Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Denkçeken mesleki bilgilendirmeler yanında üniversitenin olanakları ve uygulamaları konularında da bilgiler paylaşarak, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.   6 Şubat 2019 tarihinde saat 10.00’da Pazarcık Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek etkinliğe dileyen herkes katılabilecek.   SANKO ÜNİVERSİTESİ 2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

 

SANKO Üniversitesi ülke geleceğinin en büyük güvencesi olan gençlerin mesleki tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla, kariyer günleri düzenliyor.

 

“Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde” sloganıyla SANKO Üniversitesi Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik kadrosu tarafından 6 Şubat 2019 Çarşamba Günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde, belediye konferans salonunda kariyer günlerinin ilkini gerçekleştirilecek.

 

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Tuna, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi İpek Katırcı Kırmacı, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Görevlisi Meryem Özdemir ve Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Denkçeken mesleki bilgilendirmeler yanında üniversitenin olanakları ve uygulamaları konularında da bilgiler paylaşarak, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

 

6 Şubat 2019 tarihinde saat 10.00’da Pazarcık Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek etkinliğe dileyen herkes katılabilecek.

 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.