HEKİMEVİ AÇILMALI

GÜNDEM 31.03.2020 - 16:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1956+ kez okundu.
 

HEKİMEVİ AÇILMALI

CHP 23. Dönem milletvekili Hulusi Güvel, sağlık çalışanları için, kapatılan sosyal tesislerin yeniden devreye konulmasını istedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Adana milletvekili Hulusi Güvel, kapatılan Hekimevi Sosyal Tesisleri’nin koronavirüs vakalarından dolayı evlerine gidemeyen doktor ve sağlık çalışanları için yeniden hizmete açılmasını istedi. Güvel, Egemen’e yaptığı açıklamada, dünyada hızla yayılan koronavirüs salgınının ülkemizde önlenmesi konusunda devletin en yetkili makamları ve yerel yönetimlerin çalışmalar yaptığını söyledi. Türkiye’nin 1950’li yıllardan sonra ciddi bir virüs salgını ile karşılaşmadığını hatırlatan Güvel, ülkenin kurum ve kuruluşları ile yıllardan bu yana afetler konusunda deneyimler edindiğini anlattı. Güvel, “Ülkemizin, hep birlikte elbirliği ile bu felaketinde üstesinden geleceğine inanıyorum. Halkımızın yasaklara ve tedbirlere uyması hayati derecede önem arz etmektedir. Devletimiz bu konuda gereken önlemleri almaya çalışırken, halkımızın kurumlara yardımcı olması şarttır. Güvel, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 1000 yataklı bir sahra hastanesi kurma kararı aldığını anımsatarak, atıl haldeki Numune ve Asker Hastanesi’nin devreye konulması gerektiğine dikkat çekti. Eski Seyhan Uygulama Hastanesi ile Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nin yüzde 50 kapasite ile çalıştığını kaydeden Güvel, “Şayet bu bilgi doğru ise bu hastanelerin atıl kapasitelerinin değerlendirilmesi yerinde olur” dedi.
CHP 23. Dönem milletvekili Hulusi Güvel, sağlık çalışanları için, kapatılan sosyal tesislerin yeniden devreye konulmasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Adana milletvekili Hulusi Güvel, kapatılan Hekimevi Sosyal Tesisleri’nin koronavirüs vakalarından dolayı evlerine gidemeyen doktor ve sağlık çalışanları için yeniden hizmete açılmasını istedi.

Güvel, Egemen’e yaptığı açıklamada, dünyada hızla yayılan koronavirüs salgınının ülkemizde önlenmesi konusunda devletin en yetkili makamları ve yerel yönetimlerin çalışmalar yaptığını söyledi. Türkiye’nin 1950’li yıllardan sonra ciddi bir virüs salgını ile karşılaşmadığını hatırlatan Güvel, ülkenin kurum ve kuruluşları ile yıllardan bu yana afetler konusunda deneyimler edindiğini anlattı. Güvel, “Ülkemizin, hep birlikte elbirliği ile bu felaketinde üstesinden geleceğine inanıyorum. Halkımızın yasaklara ve tedbirlere uyması hayati derecede önem arz etmektedir. Devletimiz bu konuda gereken önlemleri almaya çalışırken, halkımızın kurumlara yardımcı olması şarttır.

Güvel, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 1000 yataklı bir sahra hastanesi kurma kararı aldığını anımsatarak, atıl haldeki Numune ve Asker Hastanesi’nin devreye konulması gerektiğine dikkat çekti. Eski Seyhan Uygulama Hastanesi ile Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nin yüzde 50 kapasite ile çalıştığını kaydeden Güvel, “Şayet bu bilgi doğru ise bu hastanelerin atıl kapasitelerinin değerlendirilmesi yerinde olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.